Σεργουλόπουλος- Μπακοδήμου: Έχουν «γραμμένη» την Ελένη; [vds] | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
16:01
6/10/2015

Σεργουλόπουλος- Μπακοδήμου: Έχουν «γραμμένη» την Ελένη; [vds]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Το «ΦΜ live» επανήλθε για έβδομη χρονιά στο Star, αλλάζοντας για ακόμα μία φορά ώρα μετάδοσης και πλέον ανταγωνίζεται για το μισό της διάρκειάς του την Ελένη Μενεγάκη, πράγματα για τα οποία μίλησαν στην κάμερα του Happy Day ο Φώτης Σεργουλόπουλος κι η Μαρία Μπακοδήμου.

«Ακριβώς επειδή είναι καινούριο το ραντεβού, μέχρι να συντονιστούμε και εμείς και το κοινό μας και να δούμε και αυτή η ώρα τι σηκώνει, τι θέλει. Είναι ακριβώς μια εκπομπή με παιχνίδια κι ειδήσεις με αυτό το χιούμορ; Δεν ξέρουμε, είμαστε λίγο ακόμα στο να προσαρμόσουμε το συγκεκριμένο μας concept, στην συγκεκριμένη ώρα».

Τα παραπάνω δήλωσε η Μαρία Μπακοδήμου και στη συνέχεια αναφέρθηκε με χιούμορ στον ανταγωνισμό με την Ελένη Μενεγάκη:

«Και άλλη φορά ήμασταν απέναντι από την Ελένη. Και πέρσι ήμασταν. Ίσως τόσο στο παρά τέταρτο είναι η πρώτη φορά; Δε θυμάμαι, όσο περνάνε τα χρόνια».

Από πλευράς του ο Φώτης Σεργουλόπουλος δήλωσε:

«Δεν πειράζει. Πάνω κάτω το ίδιο πράγμα είναι. Τόσα χρόνια έχουμε πάρει όλες τις ζώνες σβάρνα. Δεν με φοβίζει τίποτα πια στην τηλεόραση. Θα φοβόμουν αν ήθελα να αποδείξω κάτι στον εαυτό μου, κάτι το οποίο δεν ισχύει και ήθελα να αποδείξω και κάτι στον κόσμο που πάλι δεν ισχύει. Είναι μία δουλειά την οποία την κάνω με συνέπεια, ξέρω τι κάνω και κάνω πράγματα, τα οποία τα πιστεύω εγώ προσωπικά, δηλαδή μου αρέσει αυτό που κάνω. Οπότε τι να με φοβίσει;

 

 

 

 

Και κατέληξε:

«Πάντοτε υπάρχει κάποιος απέναντι. Εγώ δεν υποτιμώ ποτέ τον απέναντι όποιος και να είναι κι από την άλλη δεν αισθάνομαι ότι κάνω μάχη με τους απέναντι. Εγώ αισθάνομαι ότι πρέπει να κάνω τη δουλειά μου όσο καλύτερα μπορώ κι αυτό κάνω».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ