Σεφερλής vs Λιάγκα: Βρες ποιος «έκλεψε» ποιον | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
14:20
13/10/2014

Σεφερλής vs Λιάγκα: Βρες ποιος «έκλεψε» ποιον

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Κουίζ για δυνατούς λύτες ή μήπως για αρχάριους; Βρες ποιος «έκλεψε» την ιδέα του άλλου. Πρεμιέρα είχε το πρωί της Δευτέρας (13/10) ο Μάρκος Σεφερλής και ο ηθοποιός επιστράτευσε όλο το χιούμορ και φαντασία για τη μέρα αυτή.

Αλλά τη φαντασία επιστράτευσαν και οι απέναντι. Και ω τι σύμπτωση, ήρθαν οι φαντασίες του Σεφερλή και του Γιώργου του Λιάγκα και συνέπεσαν! Και μάλιστα, στο ίδιο παιγνίδι.

 

Πρώτα στο πρωινό του ΑΝΤ1 έπαιξαν μπάσκετ χωρισμένοι σε δύο δυάδες, όπου φορούσαν μεγάλες μπλούζες με το λογότυπο της εκπομπής και θα νικούσε η ομάδα που θα έβαζε τα περισσότερα καλάθια.

 

Μάλιστα, κατά έναν περίεργο λόγο, ο Λιάγκας πριν ξεκινήσει το παιγνίδι, έκανε έναν πρόλογο.. «Εμείς δεν ανακαλύπτουμε εδώ την πυρίτιδα, κλέβουμε τους Αμερικανούς συναδέλφους», είπε χαρακτηριστικά. Και η αλήθεια είναι ότι δε δώσαμε σημασία για ποιο λόγο ο Λιάγκας τόνισε ότι κλέβει ιδέα από ξένη εκπομπή.

 

Και να που ήρθε η απάντηση λίγη ώρα αργότερα, αφού στο Mega με ΜΙΑ έπαιξαν ακριβώς το ίδιο παιγνίδι: χωρισμένοι σε δύο δυάδες, φορώντας τις ξεχειλωμένες μπλούζες με το λογότυπο της εκπομπής.

 

Κι εδώ, όμως, ο Σεφερλής έκανε πρόλογο, αλλά με το χιούμορ που τον χαρακτηρίζει, εξήγησε ότι είδαν το παιγνίδι στον Γιώργο και τη Φαίη και τους άρεσε και είπαν να κάνουν το ίδιο.

 

«Άλλο είχαμε στο μυαλό μας, να παίξουμε κανονικά ένα μονό, μεταξύ δύο και δύο παικτών, αλλά είδαμε μια πολύ ωραία ιδέα απέναντι στον ΑΝΤ1, στην Φαίη και τον Γιώργο που μπήκαν μέσα σε μπλούζες και το έκαναν πάρα πολύ καλό, γελάσαμε, μας άρεσε και λέμε μήπως μπορούμε κι εμείς να το κάνουμε και να γελάσει και με μας ο κόσμος. Η διαφορά βέβαια είναι ότι εμείς έχουμε επαγγελματία μπασκετμπολίστα» είπε χαρακτηριστικά, εννοώντας τον Χρήστο Χολίδη, ως επαγγελματία μπασκετμπολίστα.

 

Βέβαια, πρέπει να είσαι χαζός για να μην καταλάβεις ότι δεν παίζει το σενάριο του Σεφερλή, αφού για να φτιαχτούν οι μπλούζες χρειάζεται χρόνος. Πράγμα που σημαίνει, ότι μία από τις δύο εκπομπές, έμαθε τι θα έχει η άλλη κι έσπευσε να κάνει το ίδιο. Ή μάλλον να... προλάβει να κάνει το ίδιο!

 

Να ήταν άραγε ο Σεφερλής αυτός; Να ήταν ο Λιάγκας αυτός που έκανε τη «ζαβολιά»;  Ή λες να υπήρξε... συνεννόηση για να γίνει ντόρος; Ή τελικά ήταν μόνο μια... διαβολική σύμπτωση; 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ