Σεφερλής: Το απίστευτο «καρφί» για Ουγγαρέζο! | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
14:30
17/7/2015

Σεφερλής: Το απίστευτο «καρφί» για Ουγγαρέζο!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Καλεσμένος στην εκπομπή "Με το καλημέρα" της Χριστίνας Λαμπίρη ήταν ο Μάρκος Σεφερλής. Και όπως ήταν αναμενόμενο, ρωτήθηκε και για την κόντρα του με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.  

"Εγώ είμαι ο μόνος που έδωσα βήμα στον Δημήτρη να κάνει το Ougachallenge χωρίς να βλέπω το βίντεο, θα μπορούσα να τσεκάρω τα βίντεο. Σε πολλά ακούγονταν το όνομα του Λιάγκα, θα μπορούσα να τα ελέγχω και να κόβω ο, τι θέλω, ποτέ δεν ασχολήθηκα... είμαι ο μόνος που του έδωσα βήμα και το λέει και ο ίδιος και το εκτιμάει! Ο φίλος του ο Λιάγκας δεν του έδωσε όμως την ευκαιρία. Έβλεπα μηνύματα που έλεγαν "Μάρκο διώξε τους προδότες"!", ήταν το απίστευτο καρφί που έριξε.

 

 

Όσο για το επεισόδιο στον «αέρα» της εκπομπή, είπε:

«Δεν ήταν μυστικό, που μου είπε ο Δημήτρης και το είπα εγώ, ενώ δεν έπρεπε. Το έγραφαν τα blogs, τα περιοδικά, το Mega το ήξερε. Δεν ξέρω τι ήθελε να προφυλάξει ο Δημήτρης. Δύο μέρες μετά το είπε ο Λιάγκας και δεν έγινε τίποτα».

 

Όσο για το τι έγινε την επόμενη μέρα, όταν ο Ουγγαρέζος, δεν είχε βγει στην εκπομπή, εξήγησε:

«Δεν ήταν δική μου επιλογή να μην βγει ο Δημήτρης στον αέρα. Την άλλη μέρα βγήκαμε κανονικά στην εκπομπή σαν να μην είχε γίνει τίποτα. Λογικό είναι να υπάρχουν τριβές σε μια παρέα».

Για το αν ζητήθηκε εκατέρωθεν συγνώμη, απάντησε:

«Εκατέρωθεν γιατί; Εγώ γιατί να ζητήσω συγνώμη; Δεν αισθάνθηκα ότι έφταιξα και ότι έπρεπε να ζητήσω συγγνώμη. Ο Δημήτρης όχι δεν μου ζήτησε για κάποια πράγματα που ειπώθηκαν μετά. Για μένα είναι σαν να μην έγινε, ο κόσμος περιμένει εμάς να τους κάνουμε να περάσει καλά και αυτό κάναμε μέχρι το τέλος».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ