Σεφερλής: Στο «σφυρί» ξανά η έπαυλη του! | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
12:43
6/2/2015

Σεφερλής: Στο «σφυρί» ξανά η έπαυλη του!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Στο προσκήνιο επανέρχεται η ιστορία με την πολυτελή κατοικία του Μάρκου Σεφερλή και της πρώην συζύγου του, Ελσας Μιχαλακοπούλου. 

Η βίλα που αποτέλεσε σημείο έντονης τριβής ανάμεσα στο πρώην ζεύγος, αλλά συζητήθηκε εντόνως σε μεσημεριανές εκπομπές πριν λίγα χρόνια, βγαίνει και πάλι σε πλειστηριασμό.

Αιτία είναι δάνειο ύψους 700.000 ευρώ που είχε πάρει αλλά δεν αποπληρώθηκε ποτέ. Σύμφωνα με την εκπομπή Happy Day, το πρώην ζευγάρι είχε πάρει το 2001 δάνειο εικοσαετούς διάρκειας, το οποίο φέρεται να πλήρωνε κανονικά μέχρι και το 2003.

Κάπου εκεί ήρθε ο επεισοδιακός χωρισμός τους και σταμάτησαν πληρώνουν το δάνειο με αποτέλεσμα το 2007 να τους αποσταλεί πρόσκληση αποπληρωμής των μέχρι τότε οφειλών τους που τότε άγγιζαν τα 200.000 ευρώ.

Ωστόσο, και τότε δε φάνηκαν συνεπείς, με αποτέλεσμα η τράπεζα να κατασχέσει το ακίνητο και να κινήσει τις διαδικασίες του πλειστηριασμού. Η βίλα, που έχει εκτιμηθεί ότι αξίζει πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ, αναμένεται να βγει εκ νέου στο «σφυρί», με την τιμή πρώτης προσφοράς να φτάνει τα 933.333 ευρώ.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ