Σεφερλής για ΣκορδαΛιάγκα: Είναι... χαλάκι(να τους πατήσεις;) | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
11:00
11/11/2014

Σεφερλής για ΣκορδαΛιάγκα: Είναι... χαλάκι(να τους πατήσεις;)

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Τις δικές του απαντήσεις στους επικριτές του, που τώρα τον κατηγορούν ότι έβαλε gossip στην εκπομπή, ενώ στην αρχή ήταν αντίθετος, έδωσε ο Μάρκος Σεφερλής. 

«Δεν άλλαξε η εκπομπή! Το να αναφέρεις κάποια γεγονότα όπως οι πρεμιέρες ή κάποια θέματα που είδες στα περιοδικά δεν απαγορεύεται. Όταν είπα ότι δεν θα κάνουμε gossip εννοούσα ότι δεν θα πέσουμε πάνω να κατασπαράξουμε αυτόν για τον οποίο μιλάμε. Αναφέρουμε την είδηση με αγάπη πολλή και θέλουμε ο κόσμος να πάρει την πληροφορία για όσα θεάματα γίνονται στη χώρα μας» δήλωσε χαρακτηριστικά.

 

Εννοείται, όμως, ότι μίλησε και για τους απέναντι, Γιώργο Λιάγκα και Φαίη Σκορδά. Και τις πέταξε τις σπόντες του, αφού είπε ότι αναγκάστηκαν να κάνουν αλλαγές στην εκπομπή τους λόγω της έλευσης του «Mega Με Mία». Για να μην πούμε ότι τους είπε... χαλάκι! Για να τους πατήσει;

 

«Ο Γιώργος και η Φαίη είναι πολλά χρόνια στην πρωινή ζώνη, ο κόσμος ξέρει τι περίπου θα δει και είναι μια συνήθεια που δεν αλλάζει. Εδώ στο σπίτι σου αλλάζεις ένα χαλάκι και για να το συνηθίσεις περνάνε μήνες», είπε αρχικά.

 

Και πρόσθεσε: «Αυτό το προϊόν το καινούργιο, ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Ανάγκασε τον Γιώργο και την Φαίη να κάνουν καινούργια πράγματα. Καλό είναι να γίνονται καινούργια πράγματα! Εμείς τώρα θα κάνουμε κι άλλα! Καλό είναι να υπάρχει ένας θεμιτός ανταγωνισμός και να σηκωνόμαστε από τον καναπέ. Ο Γιώργος και η Φαίη τόσα χρόνια κάνουν ένα συγκεκριμένο προϊόν, ήρθα εγώ και το διαφοροποίησα. Αυτό δεν είναι κακό, μακάρι όλοι στην τηλεόραση να κάνουμε πράγματα που να προσπαθούσαμε να είναι καλύτερα από των άλλων».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ