Σεφερλής για Μενεγάκη: «Της βγάζω το καπέλο, την παραδέχομαι» | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
19:04
28/4/2016

Σεφερλής για Μενεγάκη: «Της βγάζω το καπέλο, την παραδέχομαι»

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό έδωσε ο Μάρκος Σεφερλής και μεταξύ άλλων μίλησε για την παρουσιάστρια που του αρέσει περισσότερο, την Ελένη Μενεγάκη και μάλιστα, εξήγησε τους λόγους για τους οποίους την ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες.

«Θα ξεχωρίσει το κοινό, όχι εγώ. Η Ελένη Μενεγάκη είναι στην κορυφή όλα αυτά τα χρόνια, για τους λόγους που είναι, πανέξυπνη, ξέρει να παίζει το παιχνίδι πάρα πολύ καλά, οποιοδήποτε παιχνίδι είναι αυτό. Να δημιουργεί εντυπώσεις, σασπένς, ενδιαφέρον στους θεατές. Είναι αληθινή, άνετη μπροστά στο φακό.

 

Την έχω ζήσει σαν καλεσμένος, αλλά και σαν συμπαρουσιαστής στον «Πρωινό Καφέ» τα πρώτα χρόνια, βγαίναμε στον «αέρα» και δεν την ενδιέφερε, δεν αγχωνόταν. Δεν έχει καταναλωθεί, αυτό που κάναμε όλοι μας, γιατί πέφταμε σε αυτή την παγίδα. Όπως εγώ που έβγαινα να απαντήσω σε διάφορα που μου καταλογίζανε, διάφορες επιθέσεις που δεχόμουν.

Η Ελένη δεν βγήκε να απαντήσει, άφηνε όλους τους μύθους γύρω από το όνομα της να υπάρχουν. Ίσως ήξερε όλο αυτό το παιχνίδι καλύτερα από εμάς, επειδή βγήκε πολύ μικρή στο κουρμπέτι. Είχε καλούς συμβουλάτορες, οπλίστηκε, οχυρώθηκε, και ήξερε πως θα αμυνθεί. Της βγάζω το καπέλο, την παραδέχομαι.»

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ