Σε υψηλή ευκρίνεια μεταδίδεται πλέον το πρόγραμμα του STAR | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
16:02
1/4/2016

Σε υψηλή ευκρίνεια μεταδίδεται πλέον το πρόγραμμα του STAR

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Τη μετάδοση του προγράμματός του σε υψηλή ευκρίνεια (HighDefinition) ξεκίνησε το STAR, μέσω του καναλιού STARHD, προσφέροντας στους τηλεθεατές τεράστια βελτίωση της εικόνας, που βλέπουν στις τηλεοράσεις τους.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Το StarHD μεταδίδεται από την Digea, σε ελεύθερη λήψη, χωρίς οποιαδήποτε συνδρομή.

Η δοκιμαστική εκπομπή του συνόλου του προγράμματος του Star σε υψηλή ευκρίνεια, με ανάλυση 1920x1080, ξεκίνησε την Παρασκευή 27/2 στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη και προοδευτικά επεκτείνεται σε πολλά κέντρα εκπομπής της Ελλάδας.

Μέσα από το STARHD μεταδίδεται το σύνολο του 24-ωρου προγράμματος του Star σε υψηλή ευκρίνεια. Επιπλέον, καθώς η ροή High Definition παράγεται εξ ολοκλήρου στις εγκαταστάσεις του Star, μεταδίδονται πρωτότυπα υλικά υψηλής ευκρίνειας (NativeHighDefinition) σε πολλά ξένα αλλά και ελληνικά προγράμματα του Star.

 

Καθημερινά, σε NativeHighDefinition, μπορούμε να παρακολουθήσουμε τις ελληνικές σειρές «9 μήνες» και «Τρελή Οικογένεια», την εκπομπή «BlindTaste», τις ξένες σειρές «Μαύρο Τριαντάφυλλο» και «The Mentalist», παιδικές σειρές και σχεδόν όλες τις ξένες ταινίες, που μεταδίδονται κάθε βράδυ από το Star. Επίσης, η νέα εκπομπή με τον Μάρκο Σεφερλή, «Ραντεβού», παράγεται σε HighDefinition και μεταδίδεται με κορυφαία ποιότητα εικόνας από το πρώτο επεισόδιο (Σάββατο 26/3).

Η παραγωγή και εκπομπή των προγραμμάτων του STAR σε μορφή HD, προσφέρει στον τηλεθεατή τα πλεονεκτήματα όλων των τεχνολογικών εξελίξεων στον τομέα του τηλεοπτικού περιεχομένου και του δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθεί τα αγαπημένα του προγράμματα με «ζωντανά» χρώματα, με μοναδική εικόνα και με μεγαλύτερη ευκρίνεια στη λεπτομέρεια.

Τα NativeHighDefinition (FullHD) προγράμματα θα σηματοδοτούνται στους δέκτες με τη σήμανση FullHD 1080:

Για να δει κανείς το STAR HD, η απλούστερη λύση είναι η αυτόματη σάρωση καναλιών στην τηλεόραση ή στον αποκωδικοποιητή ψηφιακής λήψης. Εναλλακτικά, μπορεί να γίνει χειροκίνητος συντονισμός στις συχνότητες εκπομπής HighDefinition ανά περιοχή, όπως αναφέρονται στο site της Digea

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ