Σε απόσταση αναπνοής τα Καλημερούδια από το Πρωινό [νούμερα τηλεθέασης] | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
13:45
12/2/2016

Σε απόσταση αναπνοής τα "Καλημερούδια" από το "Πρωινό" [νούμερα τηλεθέασης]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Τη ρεβάνς φαίνεται να παίρνει η Ντορέττα Παπαδημητρίου αφού αυτή την εβδομάδα τα “Καλημερούδια” έχουν σημειώσει σαφή άνοδο στην τηλεθέαση τόσο στο γυναικείο όσο και στο νεανικό κοινό.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Συγκεκριμένα, την εβδομάδα που διανύουμε η εκπομπή προσέλκυσε μεγαλύτερο ποσοστό του κοινού 15-44 σε σχέση με την προηγούμενη, ξεπερνώντας το 14% αλλά και των γυναικών 25-44 ετών με αύξηση ποσοστού σχεδόν 5 μονάδων.

Επίσης, η ενότητα των συνεντεύξεων της Ντορέττας με τους καλεσμένους της εξελίσσεται σε ένα από τα δυνατά χαρτιά της εκπομπής ιδιαίτερα για τις γυναίκες 25-44 ετών.

 

Συγκεκριμένα, αυτήν την εβδομάδα το ποσοστό των γυναικών 25-44 την τρίτη ώρα της εκπομπής είναι 19,1% και βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τον ΑΝΤ1 με 21,6%

Αντίστοιχα, στο Πρωινό του ΑΝΤ1 αυτή την εβδομάδα παρατηρείται μικρή μείωση τόσο στο 15-44 όσο και στις γυναίκες 25-44 ετών.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ