«Σασμός»: H νέα ερωτική δραματική σειρά, έρχεται και η πρώτη ανάγνωση είναι γεγονός | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
11:51
16/6/2021

«Σασμός»: H νέα ερωτική δραματική σειρά, έρχεται και η πρώτη ανάγνωση είναι γεγονός

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

«Σασμός» είναι ο τίτλος της νέας δραματικής σειράς του Alpha και η πρώτη ανάγνωση είναι γεγονός! 

Το νέο δυνατό χαρτί του Alpha θα πάρει τη θέση της δραματικής σειράς «Αγγελική» στην prime time ζώνη.  Η Μαρία Τζομπανάκη, μετά από χρόνια, πραγματοποιεί τηλεοπτικό comeback έχοντας μάλιστα στο πλευρό της και τον γιο της Ορφέα Αυγουστίδη.

Η πόρτα του στούντιο ανοίγει. Βαριά. Στην τεράστια αίθουσα επικρατεί μια μικρή αταξία. Κόσμος, ομιλίες, πηγαδάκια. Σιγά σιγά ο «θόρυβος» σταματά. Από το μικρόφωνο δίνεται η πρώτη οδηγία…. Η πρώτη ανάγνωση είναι γεγονός. Όλοι σε κύκλο. Ο ένας δίπλα στον άλλο. Συστήθηκαν. Γέλασαν. Αντάλλαξαν σκέψεις. Νέοι ρόλοι, νέες προκλήσεις. Πολύ γρήγορα όλοι έγιναν μία παρέα. Χαμόγελα, αγκαλιές, ωραία ατμόσφαιρα. Ζεστή. Περιβάλλον φιλικό και δημιουργικό.

Κάτι καινούργιο ξεκινάει. Κάτι όμορφο. Κάτι ξεχωριστό. Για την αγάπη και τον έρωτα. Για την βεντέτα και την συμφιλίωση. Για τον… «Σασμό», μία υπερπαραγωγή για το πώς ο έρωτας μπορεί να νικήσει τη βεντέτα. Ο Κώστας Κωστόπουλος ο οποίος έχει γράψει  χιλιόμετρα στα πλατό με χιλιάδες επεισόδια στην πλάτη του, υπογράφει τη σκηνοθεσία. Εκείνος ήταν που πρωτοστάτησε , όπως ήταν φυσικό, σε αυτή την πρώτη ανάγνωση, όπου οι ηθοποιοί της σειράς έδωσαν το παρόν.

Η Μαρία Τζομπανάκη, μετά από χρόνια,  πραγματοποιεί τηλεοπτικό comeback. Παράλληλα, στη σειρά θα δούμε την Μαρία Τζομπανάκη και τον Ορφέα Αυγουστίδη , μητέρα και γιο στη ζωή, συναδέλφους στο επάγγελμα, σε πρωταγωνιστικούς ρόλους. Οι τελευταίοι έρχονται αντιμέτωποι με μία ιδιαίτερη καλλιτεχνική πρόταση: υποδύονται στη σειρά τους ρόλους μητέρας και γιου, αντίστοιχα, στην πρώτη τους τηλεοπτική συνεργασία. Η Μαρία Τζομπανάκη, μάλιστα, επέστρεψε από την Αμερική όπου ζει και δραστηριοποιείται τα τελευταία χρόνια , προκειμένου να  πρωταγωνιστήσει στη σειρά.

Κορμό της ιστορίας αποτελεί  το επιτυχημένο μυθιστόρημα του Σπύρου Πετρουλάκη, «Σασμός». Το σενάριο «χτίζεται» ήδη από τον έμπειρο Β. Χ. Σπηλιόπουλο ενώ, εντός των ημερών, θα ακουστεί και η πρώτη κλακέτα.

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ