Σασμός: Η αποκάλυψη της αλήθειας θα είναι ιδιαίτερα οδυνηρή | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
14:52
13/9/2021

Σασμός: Η αποκάλυψη της αλήθειας θα είναι ιδιαίτερα οδυνηρή

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

«Από όλους τους άντρες του κόσμου, εγώ έπρεπε να πέσω σ' αυτόν; Τον γιο του δολοφόνου του πατέρα μου;». Η Αργυρώ δεν μπορεί να πιστέψει τα παιχνίδια που της παίζει η μοίρα.

Νέο επεισόδιο σήμερα για τη δραματική σειρά του Alpha και οι φανς περιμένουν να δουν τι θα συμβεί με τον Αστέρη και την Αργυρώ οι οποίοι βρέθηκαν ξανά στο πανηγύρι του χωριού τους, χορεύοντας μαζί στην πίστα.

Σοκαρισμένοι και δύο δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν βρέθηκαν πρόσωπο με πρόσωπο. Χωρίς να ξέρουν, όμως, ακόμη ποιος είναι ποιος.

Μετά την πρώτη τεράστια έκπληξη, οι δυο τους πηγαίνουν κάπου απόμερα και εκεί η Αργυρώ εξομολογείται ότι δεν είχε νιώσει ποτέ έτσι, ενώ εξηγεί στον έκπληκτο Αστέρη ότι τό' σκασε από το ξενοδοχείο εκείνη τη μέρα γιατί φοβήθηκε από τα δικά της, πρωτόγνωρα συναισθήματα.

Και μετά, ήρθαν τα "αποκαλυπτήρια". Και μάλιστα από την ίδια τη Στέλλα, την αρραβωνιαστικιά εκείνου και δικηγόρο εκείνης. Ακριβώς με αυτές τις ιδιότητες γίνονται και οι συστάσεις, μάλιστα.

Σασμός - Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Η απίστευτη αποκάλυψη για το σίριαλ που έχει να κάνει με το δικό της παρελθόν [video]

«Από όλους τους άντρες του κόσμου, εγώ έπρεπε να πέσω σ' αυτόν; Τον γιο του δολοφόνου του πατέρα μου;». Η Αργυρώ δεν μπορεί να πιστέψει τα παιχνίδια που της παίζει η μοίρα.

Ιδού και το τρέιλερ του σημερινού επεισοδείου:

 

Ένα παράνομο ραντεβού, σε απόμερη τοποθεσία, θα αποδειχτεί η πρώτη δοκιμασία της σχέσης τους. Θα γίνει αυτή η συνάντηση ή ο έρωτάς τους θα έχει άδοξο τέλος; Αυτό είναι το πρώτο ερώτημα μετά την αποκάλυψη των αληθινών ταυτοτήτων των πρωταγωνιστών και εμείς περιμένουμε τη συνέχεια επί της οθόνης σήμερα, Δευτέρα 13/9/2021 στις 9 το βράδυ.

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ