Σάσα Σταμάτη: Η αποκάλυψη για το διορισμό της στο Δημόσιο [vds] | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
12:09
21/1/2016

Σάσα Σταμάτη: Η αποκάλυψη για το διορισμό της στο Δημόσιο [vds]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Καλεσμένη στο Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν η πληθωρική Σάσα Σταμάτη, η οποία αποκάλυψε και το ρουσφέτι το οποίο την οδήγησε στο Δημόσιο.

Ο Αρναούτογλου, που γνώριζε πως η Σταμάτη ήταν υπάλληλος Δημοσίου, έριξε την σπόντα του για το μέσο που χρησιμοποίησε η συνεργάτης των Σκορδαλιάγκα, και η Σταμάτη απάντησε με ειλικρίνια:

«Δεν είναι κακό. Δούλευα στη Νομαρχία εφτά χρόνια, αλλά παραιτήθηκα από το Δημόσιο γιατί μπήκε στη ζωή μου η τηλεόραση. Αρχικά δούλευα στο γραφείο του Νομάρχη, στο γραφείο Τύπου, αλλά λόγω συμπεριφοράς…

Είχα λίγο παραπάνω χαρά. Δεν μπορούσα να κάθομαι οκτώ ώρες στο γραφείο. Ήθελα να πηγαίνω βόλτες, να πηγαίνω στους ορόφους, να τραγουδάω, να είμαι πιο χαλαρή. Δεν ήρθε απόλυση, ήρθε μετάθεση στη χειρότερη υπηρεσία τότε, στη διεύθυνση Πρόνοιας.

Loading the player ...

Με έστειλαν στην Πρόνοια για να βάλω μυαλό, να ταρακουνηθώ λίγο. Εκεί ήμουν στο γκισέ για τα βιβλιάρια απορίας, θεώρηση και έκδοση. Υπήρχαν έντονοι διάλογοι με τον κόσμο. Ήμασταν με κλειδωμένη την πόρτα γιατί θα ερχόντουσαν μέσα να μπουκάρουν όλοι»!

Δείτε το βίντεο:

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ