Σαρτίνι: Ο θάνατος που τον συγκλόνισε | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
12:47
22/8/2012

Σαρτίνι: Ο θάνατος που τον συγκλόνισε

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Δύσκολες ώρες περνά τις τελευταίες μέρες ο Στέφανο Σαρτίνι. Ο Ιταλός σκηνοθέτης έμαθε για τον θάνατο ενός καλού του φίλου και συνεργάτη και δεν άντεξε.

Ο επί χρόνια στενός του συνεργάτης, Αντώνης Παυλάκος «έφυγε» από τη ζωή την περασμένη και ο Σαρτίνι ξέσπασε σε κλάματα όταν το έμαθε, ενώ με αποχαιρέτησε τον φίλο του με ένα συγκινητικό μήνυμα στο Facebook.

«Το έμαθα μόλις τώρα και δεν το πιστεύω. Κλαίω πολύ και αληθινά. Αυτή η είδηση μού έδωσε ένα σοβαρό πόνο, γιατί δούλεψα πολλές φορές με τον Αντώνη και μαζί κάναμε πολλές δουλειές και για μένα ήταν ο οπερατέρ για τα κοντινά πλάνα. Χρόνια δίπλα μου επαγγελματίας και σοβαρός. Δύσκολο για μένα να γράφω στα ελληνικά όλο αυτό που νιώθω για τον Αντώνη σαν φίλο, οπερατέρ και σαν άνθρωπο. Πάντα με κέφι και πάντα στην θέση του, μου έδινε την καλύτερη βοήθεια γιατί αγαπούσε την δουλειά του. Δύσκολο να βρούμε όλοι μας έναν τόσο καλό άνθρωπο και φίλο. Θέλω να γράψω σελίδες για τον Αντώνη. Η καρδιά μου κλαίει. Αντώνη σ' ευχαριστώ που με βοήθησες στην δημιουργία των show μας. Χωρίς τα πλάνα σου δεν θα ήταν ωραία show. Καλό ταξίδι... με πολύ σεβασμό... Στέφανο».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ