Σάρωσε τα βραβεία Emmy το Game of Thrones | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
16:11
21/9/2015

Σάρωσε τα βραβεία Emmy το Game of Thrones

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Με το τηλεοπτικό δίκτυο HBO και τη σειρά «Game of Thrones», να σαρώνουν τα βραβεία ολοκληρώθηκε η 67η ετήσια τελετή των Emmy TV στο Θέατρο της Microsoft στο Λος Άντζελες. Με την απουσία του «Breaking Bad», που έχει ολοκληρωθεί η μετάδοσή του και το οποίο τα τελευταία χρόνια έπαιρνε τα περισσότερα βραβεία, δόθηκε χώρος για να αναδειχθούν και οι υπόλοιπες σειρές.

Έτσι το «Game of Thrones», που ήταν υποψήφιο για 24 βραβεία τελικά απέσπασε τα 12, καταρρίπτοντας το προηγούμενο ρεκόρ που κατείχε η σειρά «The West Wing», που το 2000 είχε κερδίσει εννέα Emmy.

Εκτός από το βραβείο της καλύτερης δραματικής σειράς το «Game of Thrones» πήρε επίσης το βραβείο καλύτερης σκηνοθεσίας και καλύτερου σεναρίου.

 

Ο Peter Dinklage (Πίτερ Ντίνκλατζ), ο οποίος έχει ήδη κερδίσει ένα βραβείο Emmy για το ρόλο του ως Tyrion Lannister (Τίριον Λάνιστερ), κέρδισε το βραβείο καλύτερου δεύτερου αντρικού ρόλου σε δραματική σειρά.

Αντίστοιχα το HBO, κέρδισε συνολικά 43 βραβεία Emmy. Εκτός από το βραβείο για την καλύτερη δραματική σειρά το καλωδιακό δίκτυο πήρε και το βραβείο της καλύτερης κωμικής σειράς για το Veep καθώς και το βραβείο καλύτερης μίνι σειράς για το Olive Kitteridge.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ