Σαρώνει στο διαδίκτυο το Black Out - Celebrity Edition | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
11:46
18/11/2011

Σαρώνει στο διαδίκτυο το "Black Out - Celebrity Edition"

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μπορεί οι παίκτες  του Blackout να τα βλέπουν όλα μαύρα, το ίδιο όμως δεν ισχύει και για τα ποσοστά της τηλεθέασης, αφού η πρωτοτυπία του προγράμματος, το ανέδειξε ως έναν από τους ισχυρότερους παίκτες της σεζόν.  

Μπορεί οι παίκτες  του Blackout να τα βλέπουν όλα μαύρα, το ίδιο όμως δεν ισχύει και για τα ποσοστά της τηλεθέασης, αφού η πρωτοτυπία του προγράμματος, το ανέδειξε ως έναν από τους ισχυρότερους παίκτες της σεζόν.  

Με σταθερή, ανοδική πορεία στο κοινό 15 – 44, ο μέσος όρος της τηλεθέασης φτάνει το 36.5%. Πιο συγκεκριμένα, στα νεανικά κοινά 15 – 24, ξεχωρίζει με ποσοστά 48.9%, ενώ στις νεαρές γυναίκες, το ποσοστό εκτοξεύεται στο 56%!   
 

Όπως φαίνεται και  στον σχετικό πίνακα, στο κοινό 15 – 44, κερδίζει την πρωτιά. Αναλυτικότερα, στο κοινό 15 – 24 η διαφορά από το δεύτερο κανάλι είναι 13.7% και η διαφορά στις γυναίκες 15 - 24 και τα παιδιά, φτάνει τις 21 μονάδες! 

Ταυτόχρονα το Blackout, ξεχώρισε με τη δυναμική του παρουσία και στα Social Media. Το minisite του, ξεπέρασε τα 800.000 pageviews και τα 400.000 video views, τις πρώτες 2 εβδομάδες!  

Όσο για το «Celebrity Edition», που προβλήθηκε τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου, υπολογίζεται πως το παρακολούθησαν περισσότεροι 1.500.000 τηλεθεατές! 

Τα παραπάνω νούμερα, αποδεικνύουν πως το χιούμορ και το γέλιο, είναι σταθερές αξίες που κερδίζουν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού!

Το Blackout έχει κάνει αίσθηση, έχει κάνει εντύπωση, αλλά πάνω απ’ όλα έχει κάνει τη διαφορά! Οι αυθόρμητες αντιδράσεις των παικτών, οι αστείες σκηνές, οι πρωτότυπες δοκιμασίες, προβάλουν μια νέα, “fresh” πρόταση στην τηλεοπτική διασκέδαση. 

Στο 4ο επεισόδιο  του Blackout, τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου στις 22:00, οι εκπλήξεις για τους 6 νέους παίκτες συνεχίζονται, με ολοκαίνουργιες δοκιμασίες που πρώτη φορά θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει το τηλεοπτικό κοινό!  

Στην πρώτη δοκιμασία  οι διαγωνιζόμενοι χωρίζονται σε ζευγάρια και καλούνται να μεταφέρουν αντικείμενα, σε μια διαδρομή που έχει… «τα  πάνω της και τα κάτω της»! 

Στη δεύτερη  και στην τρίτη δοκιμασία, οι παίκτες  καλούνται να  τεστάρουν τις  αισθήσεις τους και να αποδείξουν, πως μπορούν να τα βγάλουν πέρα χωρίς «να βλέπουν ούτε τη μύτη τους»! 

Η τέταρτη  δοκιμασία «παίρνει 10» και δίνει  στους διαγωνιζόμενους… φόρα για να κάνουν άλματα! 

Στην τελική δοκιμασία οι παίκτες θα έρθουν πολύ κοντά μεταξύ τους, όσο και με ένα έντομο που κάνει πολλούς ανθρώπους… να τρέμουν από το φόβο τους και το αποτέλεσμα είναι… τρομακτικά αστείο! 

Συντονιστείτε στο επόμενο «άπαιχτο» επεισόδιο Blackout, τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου, στις 22:00, φυσικά στον ΑΝΤ1! 
 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ