Σάλος με το επεισόδιο παιγνιδιού με το νεκρό Τόμας | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
12:26
15/1/2014

Σάλος με το επεισόδιο παιγνιδιού με το νεκρό Τόμας

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Άνω κάτω έγιναν τα social media το βράδυ της Τρίτης, μετά την προβολή του «Κράτα γερά»

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

 Κι αυτό, διότι στο παιγνίδι που παρουσιάζει ο Γιώργος Λιανός, προβλήθηκε το επεισόδιο με τον αδικοχαμένο Τόμας Πρωτόπαπα! Η εμφάνιση του νεκρού ηθοποιού προκάλεσε έντονες αντιδράσεις και τα social media «πήραν» φωτιά, αφού «άναψε» για τα καλά η συζήτηση αν έπρεπε ο ΑΝΤ1 να προβάλλει το συγκεκριμένο επεισόδιο.

 

Στην πλειοψηφία, ο κόσμος σχολίασε αρνητικά (πολλοί το έκαναν και με πολύ έντονο τρόπο), ενώ αρκετοί ήταν κι κείνοι, που είδαν τη... θετική πλευρά(!) Το «Κράτα γερά» γυρίστηκε πέρυσι και το επίμαχο επεισόδιο λίγο καιρό πριν ο Τόμας τραυματιστεί σοβαρά στο τροχαίο, που του στοίχισε τη ζωή μόλις στα 25 του χρόνια.

 

Κ ενώ το παιγνίδι έχει ξεκινήσει να προβάλλεται από τις αρχές της τηλεοπτικής σεζόν και πολλοί πίστευαν ότι το κανάλι είχε αποφασίσει – για ευνόητους λόγους – να μην το προβάλλει, τελικά άλλαξε γνώμη, προκαλώντας περίεργα συναισθήματα στους τηλεθεατές. Πάντως, μεγάλη κουβέντα και διαφορετικές γνώμες είχε ανοίξει και όταν πριν λίγο καιρό επέστρεψαν για λίγα επεισόδια οι «Βασιλιάδες» και σε αυτά εμφανιζόταν ο αδικοχαμένος Τόμας.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ