Ρούλα: Πήρε το όπλο και... πυροβολεί τον Λιάγκα | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
13:17
30/6/2014

Ρούλα: Πήρε το όπλο και... πυροβολεί τον Λιάγκα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Φυλαγμένη την είχε του Γιώργου του Λιάγκα η Ρούλα Κορομηλά και με την πρώτη ευκαιρία απάντησε στις επιθέσεις του παρουσιαστή προς το πρόσωπό της.

Γιατί μια, δυο, πόση ανωτερότητα να δείξει και αυτή; Βέβαια, η Ρούλα ως παλιά καραβάνα, φρόντισε να "σφάξει" με το γάντι τον Λιάγκα, εκτοξεύοντας τη μία σπόντα μετά την άλλη.

'Ετσι, όταν κλήθηκε να σχολιάσει τα σημερινά τηλεοπτικά πρόσωπα, είπε: «Έχω κάνει το πρωινό με τεράστια επιτυχία. Και επιτυχία δεν είναι μόνο να σε αναγνωρίζει ο κόσμος, αλλά το ότι τα πρωινά καθιερώθηκαν και έχουν διαχρονική πορεία δίχως αλλαγές (…) Αυτό που εμείς δεν είχαμε είναι ο αλαλαγμός μεταξύ συναδέλφων, αυτό που γίνεται και αναπαράγεται, αυτό που είπε το μεσημεριανό, που έκανε το βραδινό κ.ο.κ. Δεν επέτρεπα κανένα σχόλιο στον αέρα για συναδέλφους. Ο δικός μας πλέον είναι ο μοναδικός κλάδος που βγαίνει να κατηγορήσει ο ένας τον άλλον».

Και συνέχισε, τονίζοντας πως αυτό που συμβαίνει, είναι απαράδεκτο και θα απαξιώσει τον κλάδο: «Η δουλειά μας θα απαξιωθεί από αυτό το πράγμα! Είναι απαράδεκτο να βγαίνουν συνάδελφοι και να κατηγορούν, να επικρίνουν συναδέλφους τους. Στον ίδιο χώρο είμαστε! Εγώ δεν είδα έναν δικηγόρο να βγαίνει δημοσίως και να λέει για έναν συνάδελφό του ότι είναι λαμόγιο».

Και στο σχόλιο ότι κάποιοι υποστηρίζουν ότι αυτό «πουλάει» στην TV, η Ρούλα αναφέρθηκε και ονομαστικά στον Λιάγκα.

«Τι σημαίνει αυτό; Δεν πουλάει. Υπάρχει κάτι άλλο απέναντι από αυτό που να είναι διαφορετικό; Έχει ο κόσμος κάτι διαφορετικό για να μπορεί να επιλέξει; Προφανώς ο ένας βρίζει καλύτερα, ενώ ο Κωστόπουλος έχει έναν σεβασμό, δεν του ταιριάζει αυτό πιστεύω. Ο Κωστόπουλος έδωσε κύρος στο πρωινό. Δεν βγήκε ξαφνικά στην τηλεόραση και έκανε το πρωινό. Να μην αγνοούμε την πορεία ενός ανθρώπου, ανεξάρτητα αν έπεσε σε λακκούβα. Δεν μειώνεται η αξία του από αυτό. Μπήκε στο πρωινό, έδωσε αξία. Ο Λιάγκας απλά φωνάζει περισσότερο και ο κόσμος πιθανόν να θέλει αυτό. Κατά την άποψή μου, όμως, δεν σημαίνει ότι είναι και ο καλύτερος. Επίσης στην καθημερινότητά μου εγώ ακούω τον κόσμο. Εμείς πιστεύουμε ότι αυτό που πουλάει είναι το καλύτερο; Ας ακούσουμε και λίγο τον κόσμο που, αν τον συναντήσουμε, θα πει "χα χα χα, γελάσαμε και σήμερα που αυτός έβρισε τον άλλον". Είναι χλευασμός αυτό. Από περιέργεια βλέπουν και αναρωτιούνται γιατί ο ένας "σφάζει" τον άλλον. Εγώ σε αυτή την αρένα δεν ήθελα ποτέ να μπω. Ας δοκιμαστεί κάτι νέο! Ολοι βρίζουν, έχουν ένα πάνελ και λένε τι έκανε ο βραδινός και τι είπε ο μεσημεριανός» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Πηγή: Βήμα

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ