Ρώμας: Η αποκάλυψη για την αυτοκτονία του πρώην της Μουτίδου | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
12:22
20/4/2015

Ρώμας: Η αποκάλυψη για την αυτοκτονία του πρώην της Μουτίδου

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Καλεσμένος στην εκπομπή «Στα Καλά καθούμενα» ήταν ο Χάρης Ρώμας, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην αυτοκτονία του πρώην συζύγου της Σοφίας Μουτίδου, τη Μ. Εβδομάδα, που προκάλεσε αίσθηση στο Πανελλήνιο.

Εξάλλου, ο Ρώμας αυτή την περίοδο συμπρωταγωνιστεί με την ηθοποιό στο θέατρο, ενώ από τα χρόνια του «Καφέ της Χαράς» έχουν στενές σχέσεις. Και είναι ο άνθρωπος που γνώριζε καλά τις σχέσεις της με τον πρώην σύζυγο της.

 

«Ήταν εν διαστάσει με τη Σοφία, αλλά δεν υπήρχε διαζύγιο. Ήταν πολύ δεμένοι, γιατί έχουν αυτό το κοριτσάκι, των 5 ετών. Η Σοφία το υπεραγαπά και το στηρίζει. Αυτό είναι που θα μετρήσει στο μέλλον. Και ο Θοδωρής υπεραγαγαπούσε τη μικρή. Επειδή παίρνει και ένα μήνυμα ο κόσμος από εμάς, θα ήθελα να πω το εξής. Θα ήθελα να πω ότι ο άνθρωπος αυτός μου ήταν φοβερά συμπαθής, καλός, καλλιεργημένος, όμως, η αυτοκτονία δεν είναι ένας τρόπος για να ξεφύγεις από τα πράγματα, από την οικονομική κρίση. Επίσης, δεν είναι μόνο η κρίση ο λόγος που μπορεί να εξωθήσει κάποιον σε τέτοιες ενέργειες. Κάποιοι έχουν πάθη και κάποιοι μπορούν να τα διαχειριστούν, ενώ κάποιοι άλλοι όχι. Βεβαίως η κρίση εντείνει τις καταστάσεις» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

 

Και πρόσθεσε: «Στη Σοφία λέω καθημερινά πως όσο μεγάλες και αν είναι οι δυσκολίες, εμείς οφείλουμε να πηγαίνουμε μπροστά. Το δώρο της ζωής είναι μεγάλο. Όταν έμαθα το γεγονός έχασα την ισορροπία μου. Η ίδια μου ζήτησε να συνεχίσουμε τις παραστάσεις και ξεκινάμε από την Τετάρτη. Η Σοφία αποθεώνεται από το κοινό. Το θέατρο είναι λύτρωση της ψυχής. Θα της κάνει καλό πιστεύω. Θα την κάνει πιο δυνατή όλο αυτό. Μιλάω μαζί της με μηνύματα όλη μέρα».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ