Ράκος η Ελένη, ξέσπασε στον «αέρα» σε κλάματα | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
11:33
1/11/2012

Ράκος η Ελένη, ξέσπασε στον «αέρα» σε κλάματα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η αλήθεια είναι ότι έχουμε δει την Ελένη Μενεγάκη να συγκινείται στην εκπομπή της και κάποιες στιγμές να κλαίει ακόμη και στον «αέρα».

 

 Μα ένα καψουρό-τράγουδο; Μα μία συγκινητική εξομολόγηση;  Μα μία συγκλονιστική ιστορία; Η Ελένη δεν κρύβει τη συγκίνηση της και τα δάκρυα, όταν νιώθει έτσι. Και το ίδιο συνέβη το μεσημέρι της Τετάρτης με την συγκλονιστική – πραγματικά – ιστορία της καλεσμένης της.

 

Στην εκπομπή πήγε μία μητέρα που έχασε  από δυστύχημα  τον 13χρονο γιο της (τον χτύπησε αυτοκίνητο ενώ έκανε ποδήλατο) κι έδωσε τα όργανα του για μεταμόσχευση, χαρίζοντας ζωή σε έξι ανθρώπους. Η αφήγηση της μάνας ήταν απίστευτη κι έκανε αίσθηση τόσο στους τηλεθεατές όσο και στην παρουσιάστρια.

 

Η Ελένη όση ώρα άκουγε την ιστορία, έκλαιγε με λυγμούς, η φωνή της έτρεμε, ενώ συνεχώς σκούπιζε τα πρησμένα μάτια της. Αυτή ομολογούμε ότι ήταν από τις ελάχιστες (αν όχι η πρώτη) φορές που την βλέπουμε ψυχολογικά ράκος. Δεν έκρυψε τα συναισθήματα της και αδιαφόρησε ότι ήταν στον «αέρα». Εξάλλου, ήταν τόσο συγκλονιστική η ιστορία της καλεσμένης της....

 

 

 

 

 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ