Πρώτο και φέτος το Μega | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
13:18
10/10/2008

Πρώτο και φέτος το Μega

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Παγιώνεται η πρωτοκαθεδρία του Μεγάλου Καναλιού στα βραδινά δελτία ειδήσεων, όπως προκύπτει από τα πρώτα συγκεντρωτικά στοιχεία της AGB για τη νέα τηλεοπτική περίοδο.

Παγιώνεται η πρωτοκαθεδρία του Μεγάλου Καναλιού στα βραδινά δελτία ειδήσεων, όπως προκύπτει από τα πρώτα συγκεντρωτικά στοιχεία της AGB για τη νέα τηλεοπτική περίοδο. Τα «Γεγονότα στις 20:00» με την Όλγα Τρέμη στην παρουσίαση από Δευτέρα έως Παρασκευή και τον Νίκο Στραβελάκη τα Σαββατοκύριακα, όχι μόνο βρέθηκαν στην πρώτη θέση της τηλεθέασης, αλλά αύξησαν τη διαφορά στις 6,5 μονάδες από το Alter. Συγκεκριμένα, από την 1η έως και τις 30 Σεπτεμβρίου και εν μέσω καταιγιστικών πολιτικών και διεθνών εξελίξεων το βραδινό δελτίο του Mega κατέλαβε την πρώτη θέση, με μέσο μερίδιο τηλεθέασης 22,8%. Ακολούθησε το Alter με 16,3%, ενώ με μικρή διαφορά ο ΑΝΤ1 κατέλαβε την τρίτη θέση, με μέσο μερίδιο τηλεθέασης 15,8%. Έπονται οι «Star Εξελίξεις» με 14,8%, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ με 12,4% και τελευταίο το βραδινό δελτίο του Alpha με 11%, αν και παρατηρείται αύξηση της τηλεθέασής του.

Από Δευτέρα έως Παρασκευή το Mega αυξάνει τη διαφορά του από τον ανταγωνισμό. Συγκεκριμένα, καταλαμβάνει την πρώτη θέση με μέσο μερίδιο 23,9% και ακολουθούν το Alter με 17,6%, ο ΑΝΤ1 με 16,4%, το Star με 14,4%, η ΝΕΤ με 11,9% και ο Alpha με 11,6%.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ