«Πρωταγωνιστεί» η Δέσποινα Βανδή | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
13:26
8/1/2007

«Πρωταγωνιστεί» η Δέσποινα Βανδή

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Σε ένα διαφορετικό οδοιπορικό θα δούμε τη Δέσποινα Βανδή στους επόμενους «Πρωταγωνιστές» του Σταύρου Θεοδωράκη την Κυριακή στις 13.00 στο Mega.

Σε ένα διαφορετικό οδοιπορικό θα δούμε τη Δέσποινα Βανδή στους επόμενους «Πρωταγωνιστές» του Σταύρου Θεοδωράκη την Κυριακή στις 13.00 στο Mega. Θα μάθουμε τι ώρα πηγαίνει για δουλειά, τι ώρα επιστρέφει σπίτι της και τι γίνεται στη διάρκεια του προγράμματός της.Η κάμερα της εκπομπής συλλαμβάνει την τραγουδίστρια να μπαίνει με το αυτοκίνητό της στο πάρκινγκ του νυχτερινού κέντρου που εμφανίζεται στις 11 το βράδυ. Από εκείνη τη στιγμή και μέχρι τις 7 το πρωί που επιστρέφει στο σπίτι της η κάμερα την παρακολουθεί συνεχώς. Καταγράφει το λουλουδοπόλεμο στην πίστα, την προετοιμασία της, τι κάνει στο καμαρίνι της αλλά και πώς νιώθει μετά από ένα κουραστικό βράδυ. Και όλα αυτά θα παρουσιαστούν όπως πραγματικά γίνονται. Στο ίδιο επεισόδιο οι «Πρωταγωνιστές» πηγαίνουν και στα Οινόφυτα, για να βρούνε τον παπα-Γιάννη Οικονομίδη.

Το μάχιμο οικολόγο ιερέα που τα βάζει με όσους μολύνουν την περιοχή και αφυπνίζει τους πιστούς. Τέλος, ο Σταύρος Θεοδωράκης επισκέπτεται στη Σαλαμίνα το «Νόστος», τη θεραπευτική κοινότητα του ΚΕΘΕΑ. Εκεί συνομιλεί με δύο παιδιά που του εξιστορούν την προσωπική τους περιπέτεια και πώς προσπαθούν να διατηρηθούν «καθαροί».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ