Προσπάθεια λογοκρισίας της εκπομπής του Θεοδωράκη | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
11:50
14/2/2014

Προσπάθεια λογοκρισίας της εκπομπής του Θεοδωράκη

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Σε μία απίστευτη καταγγελία προχώρησαν στο δελτίο του Mega, αποκαλύπτοντας ότι η ανακρίτρια της Κω ζήτησε με έγγραφο από το κανάλι να μην προβληθεί η εκπομπή της ερχόμενης Τρίτης του Σταύρου Θεοδωράκη, αλλά και να σταματήσει να παίζεται το τρέιλερ.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Ο έγκριτος δημοσιογράφος αυτή τη φορά ασχολείται με την τραγωδία στο Φαρμακονήσι και η ανακρίτρια απαγόρευσε να ασχοληθούν γενικότερα με το θέμα με το πρόσχημα ότι έτσι παραβιάζεται η μυστικότητα της ανάκρισης για τον πνιγμό 12 μεταναστών.

Ο Θεοδωράκης μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του Mega για το θέμα αυτό. «Η πρωτοδίκης πάει ένα βήμα παραπάνω, απαγορεύοντας μας γενικά να ασχοληθούμε με την υπόθεση. Αυτή την υπόθεση, την ξεκινήσαμε πριν από 10 μέρες όταν μάθαμε αυτό που έγινε στο Φαρμακονήσι. Έχω μιλήσει με τους ανθρώπους όπου ζήσανε αυτή την τραγωδία και με ανθρώπους του λιμενικού. Πήραμε άδεια για να κάνουμε αυτή την εκπομπή από λιμενικές και στρατιωτικές αρχές. Κάναμε την ερευνά μας και μιλήσαμε με τους ανθρώπους που εντοπίσανε το ναυάγιο, τον δύτη που βούτηξε και είδε το ναυάγιο και τα σώματα των μεταναστών. Δεν σκεφτήκαμε ποτέ ότι κάνεις μπορεί να μπει εμπόδιο. Βέβαια, κάποιοι μάρτυρες μας είπαν πως η κ. πρωτοδίκης τους συνέστησε να μην μιλήσουν στους δημοσιογράφους», είπε μεταξύ άλλων.

 

 

 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ