Πρωινό ANT1: Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες και ο Λιάγκας μας βάζει στο κλίμα [photos] | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
18:53
10/9/2015

Πρωινό ANT1: Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες και ο Λιάγκας μας βάζει στο κλίμα [photos]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Χθες πραγματοποιήθηκε η πρώτη σύσκεψη για το «Πρωινό» του ANT1 κι η Φαίη Κυριακοπούλου ανέβασε φωτογραφία στο προφίλ της στο Instagram για να μας βάλει στο κλίμα και στην οποία βλέπουμε την ομάδα της εκπομπής.

Η χθεσινή ημέρα δε ήταν και η επίσημη πρώτη και για τη Μαρία Ηλιάκη, η οποία φέτος ανήκει στο πάνελ της εκπομπής κι ανέβασε κι εκείνη με τη σειρά της φωτογραφία, γράφοντας «Πρώτη μέρα στο σχολείο…»

Σήμερα τη σκυτάλη της ενημέρωσής μας από την προετοιμασία πήρε ο Γιώργος Λιάγκας. Μέσα από δύο φωτογραφίες που ανέβασε στο προφίλ του στο Twitter μας μετέφερε το κλίμα που επικρατεί στα παρασκήνια και μπορούμε να παρατηρήσουμε ότι τα χαμόγελα περισσεύουν.

 

Φυσικά δε μας προκαλεί καθόλου απορία το γεγονός ότι και στις δύο φωτογραφίες ποζάρει μεταξύ άλλων η Φαίη Σκορδά, ενώ είμαστε σίγουροι πως μέχρι την πρεμιέρα της εκπομπής στις αρχές Οκτώβρη θα πάρουμε ακόμα περισσότερες γεύσεις από την προετοιμασία.

Η λεζάντα που συνόδεψε και τις δυο φωτογραφίες είναι λιτή και περιεκτική: «Ξεκινήσαμε».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ