Πρωινό: Άγριο κράξιμο σε Ιωάννου με απίστευτους χαρακτηρισμούς | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
13:32
16/4/2015

Πρωινό: Άγριο κράξιμο σε Ιωάννου με απίστευτους χαρακτηρισμούς

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Του... Μάνου Ιωάννου έγινε την Πέμπτη (16/4) στο Πρωινό, αφού στην εκπομπή ασχολήθηκαν και πάλι με το θέμα των ημερών, το ταξίδι δηλαδή της Ναταλίας Γερμανού και του Μάνου Ιωάννου στο Λονδίνο, το Πάσχα.

Και όλοι μαζί πέρασαν το νεαρό ηθοποιό από γενεές δεκατέσσερις, με τις αποκαλύψεις και τους απίστευτους χαρακτηρισμούς να δίνουν και να παίρνουν. Την αρχή έκανε ο Γιώργος Λιάγκας, όπου με το γνωστό του τρόπο είπε: «Κάθε λιμάνι και καημός, κάθε πόλη και πόνος. Ωραίος ο Ιωάννου!» 

 

Και συνέχισε με αποκαλύψεις και για τα προσωπικα της Ναταλίας. «Βγαίνει η Ναταλία με τον Κεφαλλονίτη (επιχειρηματία) που μαθαίνω ότι είναι έξαλλος μαζί της, βγαίνει ο Μάνος με την Χοψονίδου, και ξαφνικά ενώ έχουν ξεκατινιαστεί όλως τυχαίως πηγαίνουν μαζί ταξίδι με κοινή παρέα στο Λονδίνο και κάνουν μαζί Ανάσταση; Το λέω με αγάπη προς την Ναταλία. Έχει χειριστεί το θέμα λάθος! Και η ανακοίνωση αυτή που βγάζει τώρα η οποία επιβεβαιώνει ότι ήταν μαζί στο Λονδίνο, αυτό σημαίνει πως σε επίπεδο προσωπικής σχέσης είχαν επανασύνδεση. Εγώ δε λέω αν έκαναν ή όχι σεξ. Δεν με αφορά κιόλας. Σε προσωπικό επίπεδο όμως, πάει να πει ότι μιλήσανε! Πως μιλάς με κάποιον που πριν μια εβδομάδα βγαίνει με άλλη; Εδώ το χώμα είναι νωπό ακόμα! Ο μακαρίτης δεν έχει λιώσει. Δεν έχουμε κάνει ούτε τα τριήμερα! Ούτε τα σαράντα! Ο Μάνος μάγκας είναι. Πάει στο Παρίσι με την μια στο Λονδίνο με την άλλη. Η Γερμανού είναι Γερμανού και η άλλη είναι ωραία κοπέλα! Ο Μάνος Ιωάννου είναι ο Ροδόλφο Βαλεντίνο, ο Δον Ζουάν και ο Καζανόβα της Ελλάδος! Πάντως πρέπει να έχει κάποια σημαντικά χαρίσματα ή κάτι κάνει καλά» είπε ή μάλλον... έκραξε.

 

Ωστόσο, αυτή που ήταν παρμένη με τον Ιωάννου ήταν η Φαίη Σκορδά. «Ντροπή του άμα το έχει κάνει. Σοβαρή κοπέλα μετά από αυτά δεν θα τα ξαναφτιάξει μαζί του. Εγω αν ήμουν ελεύθερη και τα μάθαινα όλα αυτά, δεν θα έβγαινα ποτέ μαζί του γιατί θα έλεγα ότι είναι ασόβαρος αυτός! Εγώ θέλω να φύγει τώρα η Χοψονίδου γιατί κι αυτή είναι σοβαρή κοπέλα».

 

Η Μαίρη Συνατσάκη χαρακτήρισε τους άντρες - μαζί και τον Ιωάννου - γουρούνια! "Μάνα δεν έχει ο Μάνος Ιωάννου; Μια γιαγιά κάτι, να του πει μια κουβέντα!» συμπλήρωσε. Ο Άρης Καβατζίκης αναρωτηθηκε: «Από άποψη σιχασιάς και υγείας πως σκέφτεται ότι τις προηγούμενες ημέρες έκανε ο,τι έκανε;» με τον Λιάγκα να του απαντά: «Φόραγε προφυλακτικό!»

 

Ωστόσο, εντύπωση προκάλεσε η στάση του κολλητού της Ναταλίας Γερμανού, Θέμη Γεωργαντά ο οποίος συμφώνησε απόλυτα με την άποψη της Φαίης! «Είπες πολύ σωστά πράγματα σήμερα Φαίη. Τα είπες πολύ ωραία» της είπε. Άρα και από το Θέμη... ντροπή σου Μάνο!!!

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ