Πρω1νό: τα νούμερα της σεζόν & η πρωτιά | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
15:24
8/7/2014

Πρω1νό: τα νούμερα της σεζόν & η πρωτιά

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η καλή μέρα από Το Πρωινό φάνηκε... και τελικά ήταν καλή για όλη τη σεζόν! Οι τηλεθεατές έδειξαν από την πρώτη στιγμή πως προτιμούν να απολαμβάνουν Το Πρωινό στον ΑΝΤ1 και η προτίμησή τους αυτή, παρέμεινε σταθερή ολόκληρο το χρόνο!

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά, μαζί με τη super ομάδα τους, μας προσέφεραν θετική ενέργεια, κεφάτη παρέα και την πιο ανεβασμένη διάθεση για όλη τη σεζόν, κατακτώντας επάξια την κορυφή της Πρωινής Ζώνης!

Πιο συγκεκριμένα, Το Πρωινό ήταν πρώτο στη ζώνη του σε όλα τα κοινά, με διαφορά 9,7 μονάδων από το δεύτερο κανάλι στο δυναμικό κοινό 15-44, αλλά και διαφορά 11,7 μονάδων στο σύνολο του κοινού.

Το Πρωινό τερμάτισε πρώτο στη Ζώνη μετάδοσής του, με τους άνδρες 25-44 να του χαρίζουν τη μεγαλύτερη διαφορά με 15 μονάδες.

Μεγάλη διαφορά πέτυχε όμως και στις γυναίκες 15-24, καθώς στο συγκεκριμένο κοινό προηγήθηκε με 13,5 μονάδες.

Και το γιόρτασαν όπως τους άξιζε!

Μετά το πέρας της τελευταίας εκπομπής για τη σεζόν από το Varkiza resort και την παραλία του Yabanaki, συνεργάτες και συντελεστές του Πρωινού, γιόρτασαν την επιτυχία τους στο χώρο και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τη νέα τηλεοπτική σεζόν!

Καλό καλοκαίρι και σύντομα πάλι κοντά σας... για ακόμη πιο ενδιαφέροντα πρωινά με το Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά στο Πρωινό του ΑΝΤ1!

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ