«Πριν μου γίνει πρόταση για το Παρά Πέντε ένιωθα σαν να πνιγόμουν και κάποιος να μου έδωσε ένα χέρι...» | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
14:01
2/3/2019

«Πριν μου γίνει πρόταση για το "Παρά Πέντε" ένιωθα σαν να πνιγόμουν και κάποιος να μου έδωσε ένα χέρι...»

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

«Ήμουν σε ένα ψυχολογικό ναδίρ, γιατί ήρθε μόλις επτά μήνες μετά το θάνατο του...»

«Στο Παρά Πέντε». Η πιο επιτυχημένη κωμωδία της ελληνικής τηλεόρασης με ρόλους που έγραψαν ιστορία. Ένας από αυτούς και ο ρόλος της Μαριλένας τον οποίο ερμήνευσε η Ελένη Κρίτα. Η ηθοποιός που έκανε δύσκολη τη ζωή της Ζουμπουλίας, μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια στην Κλάρα Ασημακοπούλου και στην εφημερίδα Espresso για το ρόλο της και τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε μέχρι τη στιγμή που της έγινε η εν λόγω πρόταση. 

Δείτε ακόμη: Η πιο συγκινητική ανάρτηση για τον Φαίδωνα Γεωργίτση: «Φιλιά στη Ζωή να δώσεις»!

Όλα όσα είπε: 

«Η Μαριλένα ήταν από τους ρόλους της ζωής μου. Σίγουρα. Άλλαξε η καριέρα μου! Βγήκα προς τα έξω γιατί μέχρι τότε, επειδή δεν ήθελα να μπαίνω στα χωράφια του Μίμη (Χρυσομάλλη) και να θεωρηθεί ότι εκμεταλλεύομαι τη σχέση μου, έκανα θέατρο ρεπερτορίου. Όταν μου έγινε η πρόταση, ήμουν στην Κρήτη γιατί έπαιζα στο ΔΗΠΕΘΕ και είπα: «Έρχομαι!». Νόμιζα ότι κάτι μου δόθηκε από τον ουρανό! Μου άρεσε ο ρόλος, μου άρεσε ο Καπουτζίδης, μου άρεσε ο Αγγελόπουλος, ο σκηνοθέτης, και είπα «δεν θα το χάσω!». Ήμουν σε ένα ψυχολογικό ναδίρ, γιατί ήρθε μόλις επτά μήνες μετά το θάνατο του Μίμη. Ένιωθα σαν να πνιγόμουν και κάποιος να μου έδωσε ένα χέρι να βγάλω το κεφάλι μου από το νερό.

Όταν άρχισε να κάνει 60% τηλεθέαση και βγαίνατε έξω, τι γινόταν;

«Με φώναζαν «Δρακουμέλ» τα παιδιά στο δρόμο! Με σταματούσε ο κόσμος και μου έλεγε να αφήσω ήσυχη τη Ζουμπουλία!»

Τώρα τι σχέσεις έχετε με τους υπόλοιπους συντελεστές;

«Πολύ καλή σχέση και αγαπησιάρικα συναισθήματα».

ΓΜ

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ