Πρεμιέρα: Επιστρέφει στον Alpha με νέα επεισόδια η σειρά που ανέτρεψε τα τηλεοπτικά δεδομένα | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
10:51
22/2/2018

Πρεμιέρα: Επιστρέφει στον Alpha με νέα επεισόδια η σειρά που ανέτρεψε τα τηλεοπτικά δεδομένα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή και κέρδισε επάξια μία θέση στην καρδιά του τηλεοπτικού κοινού. Ο λόγος για την σειρά «Οικογενειακές ιστορίες» που επιστρέφει ξανά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες με ολοκαίνουργια επεισόδια μέσα από τη συχνότητα του Alpha.

Διαβάστε την ανακοίνωση του σταθμού: 

Νέα επεισόδια, από τη Δευτέρα 5 Μαρτίου

Η σειρά που ανέτρεψε τα τηλεοπτικά δεδομένα από την αρχή της μετάδοσής της, παρουσιάζοντας ιστορίες με επίκεντρο τα οικογενειακά θέματα, επιστρέφει με νέα επεισόδια.

Οι «Οικογενειακές ιστορίες», από τη Δευτέρα 5 Μαρτίου θα μεταδίδονται καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή, στις 16:45 και θα εστιάζουν σε κοινωνικά θέματα και ζητήματα που πολλές οικογένειες καθημερινά καλούνται να επιλύσουν.

Στόχος της σειράς είναι να παρουσιάσει, με όσο το δυνατόν πιο ρεαλιστικό τρόπο, ιστορίες της καθημερινότητας και να ξεδιπλώσει τη ζωή και τα προβλήματα απλών ανθρώπων.

Κρυμμένα μυστικά μέσα στα ζευγάρια, γονείς ανέτοιμοι να αντιμετωπίσουν τα παιδιά τους και γονείς που τα πληγώνουν χωρίς να το καταλαβαίνουν, ζωές που ανατρέπονται λόγω ανεργίας και ερωτικές αποφάσεις που αλλάζουν μια ζωή μέσα σε μια στιγμή.

ΓΜ

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ