Πράσινο φως για το Λόγω Τιμής: Η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού που το κέρδισε | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
10:20
22/12/2018

Πράσινο φως για το "Λόγω Τιμής": Η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού που το "κέρδισε"

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Τέλος στα σενάρια... Ύστερα από μήνες εικασιών έχουμε όλες τις λεπτομέρειες. Και μετράμε αντίστροφα.

Το «Λόγω Τιμής», η εμβληματική σειρά, που αγαπήθηκε όσο λίγες από το τηλεοπτικό κοινό τη δεκαετία του 1990, επιστρέφει 20 χρόνια μετά, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Η συγκλονιστική σειρά, με την υπογραφή της Μιρέλλας Παπαοικονόμου στο σενάριο και του Λάμπη Ζαρουτιάδη στη σκηνοθεσία και ένα εξαιρετικό καστ ηθοποιών, επιστρέφει για να μας θυμίσει την αξία της φιλίας, της αγάπης και της αφοσίωσης.

Διάβασε επίσης: Δες πώς είναι σήμερα οι πρωταγωνιστές της σειράς «Λόγω τιμής» [photos]

Φιλία. Αγάπη. Σεξ. Τα πρώτα επαγγελματικά βήματα. Οικογένεια. Και πάλι φιλία. Το «Λόγω Τιμής» ύμνησε τη φιλία και αναπαράστησε με τον καλύτερο τρόπο την αληθινή ζωή μιας παρέας νέων ανθρώπων. Και η ζωή αυτή συνεχίζεται στο σήμερα. 20 χρόνια μετά.

Στο Λόγω Τιμής – 20 χρόνια μετά, θα πρωταγωνιστήσουν ο Άλκις Κούρκουλος, ο Κωσταντίνος Μαρκουλάκης, η Βίκυ Βολιώτη, ο Γιώργος Πυρπασόπουλος, η Χριστίνα Αλεξανιάν, ο Δημήτρης Αλεξανδρής, η Αγγελική Δημητρακοπούλου κ.ά. Έκπληξη οι νέοι ηθοποιοί που θα πλαισιώσουν τους παλιούς.

Ιδού και το τρέιλερ ξανά...

 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ