Πουνέντης: Παράπονα και σπόντες για την Τσιμτσιλή | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
11:27
30/9/2014

Πουνέντης: Παράπονα και σπόντες για την Τσιμτσιλή

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Διπλή βάφτιση έκανε την περασμένη εβδομάδα η Σταματίνα Τσιμτσιλή και στη χαρά των παιδιών της βρέθηκε κόσμος και κοσμάκης.

Από ανθρώπους της τιβι, της showbiz, μέχρι και της πολιτικής, παρακαλώ. Μόνο ένας δε βρέθηκε στα μυστήρια και αν δεν έλεγε δημοσίως το παράπονο του, δεν θα μαθαίναμε ότι θα έπρεπε να ήταν και αυτός στην εκλεκτή λίστα.

 

Ο λόγος για τον Μάκη Πουνέντη, ο οποίος στην πρεμιέρα της νέας τους εκπομπής με τη Μαρία Ηλιάκη, στον ΣΚΑΙ εξέφρασε το παράπονο του, που η φίλη του η Σταματίνα δεν του έστειλε προσκλητήριο.

 

"Εγώ την αγαπώ πάρα πολύ και μου αρέσει πάρα πολύ αυτό που φοράει αλλά τώρα μόλις θυμήθηκα ότι δεν με κάλεσε στην βάπτιση. Υποτίθεται πως είμαστε φίλοι, ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν με κάλεσε στη βάπτιση» είπε.

 

Για να συνεχίσει με μία σπόντα νααα με το συμπάθιο: «Και να σου πω την αλήθεια; Κάλεσε καν και καν και ορισμένους από τους καλεσμένους δεν τους συμπαθεί πολύ. Δεν καταλαβαίνω γιατί φέρθηκε έτσι σε μένα. Η εμφάνιση της χάλια, αντικειμενικά θα μιλήσω". Μα ποιους δε συμπαθεί η Τσιμτσιλή, αλλά τους κάλεσε στη βάφτιση; Γιατί μας το κάνει τώρα αυτό ο Πουνέντης ε;

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ