Πότε θα σταματήσει την τηλεόραση η Μαρία Μπακοδήμου | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
16:31
2/10/2015

Πότε θα σταματήσει την τηλεόραση η Μαρία Μπακοδήμου

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μπορεί κάποιοι παρουσιαστές να θέλουν να είναι «για πάντα» μπροστά στο γυαλί, όμως, η Μαρία Μπακοδήμου δε δείχνει να ανήκει σε αυτή την κατηγορία κι αποκάλυψε σε συνέντευξή της στο OK πότε υπολογίζει να σταματήσει να κάνει τηλεόραση.

«Ναι, βέβαια Μέσα στα σχέδια μου είναι να κάνω τηλεόραση μάξιμουμ άλλα πέντε χρόνια Αυτό είναι το πλάνο μου κι ελπίζω να μου βγει. Το έχω συνδέσει με το ότι τα παιδιά μου θα έχουν τελειώσει το σχολείο και θα ξεκινούν τις σπουδές τους. Ο Νικήτας είναι 15 και ο Αρης τον Ιανουάριο θα γίνει 14 χρόνων», δήλωσε.

Και για όποιον αναρωτιέται τι θα κάνει μετά, η αγαπημένη παρουσιάστρια το έχει σκεφτεί και θα επιτρέψει να πούμε ότι θα κάνει την καλύτερη δουλειά:

«Ταξίδια. Δεν φαντάζεσαι πόσο μου έχουν λείψει τα ταξίδια! θα πηγαίνω στο εξωτερικό, θα παρακολουθώ εκθέσεις με υφάσματα για να εμπνέομαι για τα ρούχα που φτιάχνω , θα βλέπω φίλους θα ευχαριστηθώ τη ζωή μου. Η τηλεόραση με έχει καλομάθει πολύ, γιατί έχω τύχει ιδιαίτερης μεταχείρισης. Έχω δει να μου δίνουν προτεραιότητα σε εστιατόριο, να μη με βάζουν να περιμένω στην ουρά στην τράπεζα, αλλά ταυτόχρονα μου έχει στερήσει την πολυτέλεια του χρόνου να μπορώ να πάω ένα ταξίδι, που τόσο λαχταράω.»

Στη δε υποθετική ερώτηση «αν τον Σεπτέμβριο του 2020 προκύψει μια δελεαστική τηλεοπτική πρόταση, θα την αρνηθείς;», απάντησε:

«Ναι, έτσι σκέφτομαι, και μάλιστα το είπα και στον Φώτη. Δεν γίνεται να υπάρχει ένας ολόκληρος κόσμος και να μην τον έχεις δει.»

Και θα μας βρει απόλυτα σύμφωνους!

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ