Πότε κάνει πρεμιέρα το Ραντεβού! με τον Σεφερλή | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
13:55
17/3/2016

Πότε κάνει πρεμιέρα το "Ραντεβού!" με τον Σεφερλή

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η αλήθεια είναι ότι αυτή η πρεμιέρα έχει μεταφερθεί αρκετές φορές, αλλά φαίνεται πως ήρθε η στιγμή που ο Μάρκος Σεφερλής θα καλησπερίσει τους τηλεθεατές μέσα από τη συχνότητα του Star με τη νέα του εκπομπή.

Στην επίσημη ανακοίνωση του σταθμού διαβάζουμε:

ΡΑΝΤΕΒΟΥ! Ο ένας και μοναδικός στο είδος του, Μάρκος Σεφερλής είναι ο οικοδεσπότης του  νέου οικογενειακού τηλεπαιχνιδιού, που θα προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο από το Star.
 

ΡΑΝΤΕΒΟΥ! είναι ο τίτλος της νέας ψυχαγωγικής εκπομπής και ο αγαπημένος Μάρκος Σεφερλή υπόσχεται με το ξεχωριστό του χιούμορ, όχι μόνο να μας διασκεδάζει τα Σαββατοκύριακα, αλλά και να μας βοηθήσει να βρούμε το ιδανικό μας ταίρι!

To ΡΑΝΤΕΒΟΥ! είναι μια ανανεωμένη εκδοχή του πολύ επιτυχημένου τηλεοπτικού concept «Blind Date - Ραντεβού στα Τυφλά».

 

Ένας παίκτης αναζητά – τι άλλο; -  το «άλλο του μισό» ανάμεσα σε τρεις υποψήφιους, κάνοντας ερωτήσεις που έχουν σχέση με τη συντροφικότητα, τον έρωτα, την απιστία, τον γάμο, χωρίς όμως να έχει μαζί τους οποιαδήποτε οπτική επαφή. Από τις απαντήσεις τους και με την πολύτιμη βοήθεια του Μάρκου Σεφερλή, στο τέλος κάνει την επιλογή του.

Ο παίκτης μπορεί να έχει μαζί του ως συνοδό κάποιο συγγενικό ή φιλικό του πρόσωπο, που συμμετέχει στη διαδικασία λέγοντας τη γνώμη του, χωρίς όμως να είναι αποφασιστική.

Η live - μπάντα τραγουδά τα αγαπημένα κομμάτια των παικτών, κρατώντας ψηλά το κέφι του κοινού, που παρακολουθεί από κοντά τα όσα γίνονται στο πλατό.

Το «ζευγάρι», που προκύπτει, κερδίζει ένα ταξίδι, σε δημοφιλή τουριστικό προορισμό στην Ελλάδα, σε συνεργαζόμενα πολυτελή ξενοδοχεία με δύο μονόκλινα δωμάτια και διατροφή και €1.000!

Το ταξίδι  θα καλυφθεί τηλεοπτικά από συνεργείο της εκπομπής και σε επόμενη εκπομπή  θα παρουσιάζεται το πώς πέρασε το ζευγάρι και αν τελικά ο παίκτης έκανε τη σωστή επιλογή!

Η εκπομπή κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 26 Μαρτίου και θα προβάλλεται κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 18.50 το απόγευμα.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ