Πότε κάνει πρεμιέρα η Τατιάνα Στεφανίδου στο «Ε» και τι θα δούμε | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
14:18
1/9/2015

Πότε κάνει πρεμιέρα η Τατιάνα Στεφανίδου στο «Ε» και τι θα δούμε

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μετά από αρκετά χρόνια συνεργασίας με το Star, η Τατιάνα Στεφανίδου μετακόμισε μέσα στο καλοκαίρι στο «Ε» κι επιστρέφει στην απογευματινή ζώνη που έχει ταυτιστεί μαζί της.

Η νέα εκπομπή θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου και στην επίσημη ανακοίνωσή του ο σταθμός μας δίνει μια γεύση του τι να περιμενουμε φέτος να δούμε από τη δημοφιλή παρουσιάστρια:

«Μετά την έντιμη συμφωνία που υπέγραψε η Τατιάνα Στεφανίδου με τον τηλεοπτικό σταθμό “Ε”, το δίλημμα ΝΑΙ ή ΟΧΙ λαμβάνει τέλος:

Επιστροφή καθημερινά στις 4 το απόγευμα. H δική μας κάλπη, για τη νέα χρονιά, ανοίγει στις 14 Σεπτεμβρίου. Τα ονόματα βρέθηκαν, οι λίστες έκλεισαν. Η Τατιάνα, με  τη ματιά του έμπειρου και τη φρεσκάδα του νέου, παρακάμπτοντας θεσμούς και ισοδύναμα, φέρνει τη δική της πρόταση για ανοιχτή διαβούλευση με το τηλεοπτικό κοινό.

Μοναδική μας δέσμευση, να λέμε αυτό που σκέφτεσαι! Με ενημέρωση, μαχητικό ρεπορτάζ, κοινωνικά θέματα, προσωπικές ιστορίες. Και όλα αυτά με την παρέμβαση του κοινού, ζωντανά στο πλατό της εκπομπής.

Η πρεμιέρα της εκπομπής θα γίνει τη Δευτέρα στις 14 Σεπτεμβρίου».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ