Πότε αρχίζουν τη Μουρμούρα Γιάννης Τσιμιτσέλης- Δανάη Επιθυμιάδη | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
14:41
18/11/2015

Πότε αρχίζουν τη "Μουρμούρα" Γιάννης Τσιμιτσέλης- Δανάη Επιθυμιάδη

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Το ένα ζευγάρι φεύγει, το άλλο έρχεται ή αλλιώς Πάνος Βλάχος- Ιωάννα Τριανταφυλλίδου σταματούν τη "Μουρμούρα", Γιάννης Τσιμιτσέλης-Δανάη Επιθυμιάδη την ξεκινούν.

Η επίσημη ανακοίνωση του Alpha μας πληροφορεί ότι το νέο ζευγάρι θα μας συστηθεί μετά τις γιορτές.

"Έρχονται τον Ιανουάριο στον Alpha για να… αρχίσουν τη μουρμούρα!

Μια φορά κι ένα καιρό, ένα όμορφο κορίτσι απ’ τη Λάρισα, πολύ αφοσιωμένο στη δουλειά του, συνάντησε ένα όμορφο αγόρι απ’ το Παγκράτι, πολύ αφοσιωμένο στο να περνάει καλά.

Η Στέλλα (Δανάη Επιθυμιάδη) δεν μπορεί να κάτσει σε μια μεριά, αγχώνεται για τη δουλειά της, είναι υπεύθυνη και δεν αφήνει τίποτα στην τύχη. Ο Νικήτας (Γιάννης Τσιμιτσέλης) θέλει να αράζει, έχει τη δουλειά για παιχνίδι, δεν είναι καθόλου του προγράμματος και τα αφήνει όλα για την τελευταία στιγμή. Αυτή καχύποπτη, αυτός ευκολόπιστος, αυτή οργανωτική, αυτός όπου φυσάει ο άνεμος, αυτή δεν αντέχει τη μάνα της, αυτός δεν αντέχει χωρίς τη μάνα του.

Κι ενώ κανείς δεν θα πίστευε ότι μια εργασιομανής οικονομολόγος κι ένας ξέγνοιαστος γεωπόνος θα μπορούσαν να ταιριάξουν, τρία χρόνια μετά το πρώτο τους ραντεβού έχουν δέσει για τα καλά, παρά τις διαφορές τους.

Η Στέλλα και ο Νικήτας είναι ερωτευμένοι, αγαπημένοι και δεν έχουν αρχίσει τη μουρμούρα… ακόμα! Θα την αρχίσουν τον Ιανουάριο στον Alpha! Μέχρι τότε θα παρακολουθούμε την ταραχώδη ζωή της Βάσως και του Χάρη".

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ