Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Ο Λαζόπουλος δε θα έπρεπε να έχει μούτρα να ξαναβγεί στην τηλεόραση» | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
13:50
11/10/2016

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Ο Λαζόπουλος δε θα έπρεπε να έχει μούτρα να ξαναβγεί στην τηλεόραση»

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μπορεί η τηλεθέαση που κάνει όλα αυτά τα χρόνια το Τσαντίρι του Λάκη Λαζόπουλου να είναι υψηλή, όμως, ο ίδιος έχει κατηγορηθεί άπειρες φορές για προπαγάνδα υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ.

Τώρα έρχεται μία νέα δήλωση- φωτιά, την οποία είδαμε στην πρωινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Φτιάξε καφέ να στα πω» και σύμφωνα με την οποία, ο Λαζόπουλος «δε θα έπρεπε να έχει μούτρα να ξαναβγεί στην τηλεόραση». 

 

Καλεσμένος στην εκπομπή ήταν ο καταξιωμένος στιχουργός Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, ο οποίος όταν ρωτήθηκε για τον Λαζόπουλο, είπε χαρακτηριστικά:

«Αυτό τώρα το κάνεις επίτηδες δεν υπάρχει. Δικαίως έχει κατηγορηθεί για προπαγάνδα. Τα λεφτά που κλαίω πιο πολύ στη ζωή μου είναι αυτά που πλήρωνα στο παρελθόν για να δω παραστάσεις. Τον έβλεπα στο Τσαντίρι. Από το 2010 και μετά δεν πίστευα αυτά που έλεγε το στόμα του. Πιστεύω ότι δεν θα έπρεπε να έχει μούτρα να ξαναβγεί στην τηλεόραση».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ