Πόσα κιλά ζυγίζει η Σίσσυ Χρηστίδου; Πόσα; (photo) | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
18:44
4/3/2015

Πόσα κιλά ζυγίζει η Σίσσυ Χρηστίδου; Πόσα; (photo)

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μία γυναίκα δεν τη ρωτάνε ποτέ για την ηλικία, το ύψος και τα κιλά της. Αλλά η Σίσσυ Χρηστίδου δεν τραβάει τέτοια ζόρια και είπε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους τον πόνο της…. ζυγαριάς! 

Η παρουσιάστρια ανέβηκε να ζυγιστεί και το κοντέρ έδειξε 74,6 κιλά, οπότε και αποφάσισε να ξεκινήσει δίαιτα. Μάλιστα, μοιράστηκε μέσα από τοblog της, sissychristidou.com τον «πόνο» της, αλλά και φωτογραφία την ώρα που είναι πάνω στη ζυγαριά.

 

 «Εντάξει, τέρμα τα ψέματα…
Ήρθε η περίοδος που ξεκινάει η δίαιτα και δεν τελειώνει ποτέ! Το “ποτέ” βασικά, είναι ο Σεπτέμβριος που ξανακρυβόμαστε πίσω από τα ρούχα μας και τρώμε χωρίς ενοχές. Για την ώρα όμως είναι Μάρτιος και οι τελευταίες ηλιόλουστες ημέρες μου θύμισαν πως το καλοκαίρι πλησιάζει επικίνδυνα, άρα και η ώρα που δεν θα μπορούμε να κρυφτούμε πια. Είπα να ζυγιστώ… Δεν είναι κάτι που συνηθίζω. Η σχέση μου με την ζυγαριά αφορά την περίοδο της δίαιτας και μόνο. Κακώς! Προφανώς, αφού αυτό είναι που με κάνει να χάνω τον έλεγχο»

 

 

Και συνέχισε, σχολιάζοντας τον μαγικό αριθμό που έδειξε η ζυγαριά της. «74.1; Πότε έγινε πάλι αυτό; Πως τα κατάφερα πάλι; Δεκατρία ολόκληρα κιλά πάνω από τα κιλά μου - 61. Ποια κιλά μου δηλαδή, που την τελευταία φορά που είδα αυτό το νούμερο είχα μόνο ένα παιδί, έκανα το πρωινό του Αντέννα και πρωθυπουργός ήταν ο Λουκάς Παπαδήμος. Και τώρα τι;» έγραψε χαρακτηριστικά.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ