Πώς σχολίασαν Τσιμτσιλή - Βερύκιος την παρέμβαση Κοντομηνά [vds] | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
12:02
7/6/2016

Πώς σχολίασαν Τσιμτσιλή - Βερύκιος την παρέμβαση Κοντομηνά [vds]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Την πλήρη υπεράσπιση του προέδρου του Άλφα, ανέλαβαν σήμερα, από το τηλεοπτικό βήμα του Happy Day, η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Δήμος Βερύκιος.

Η παρουσιάστρια όπως και η υπόλοιπη παρέα του Happy Day, μίλησαν για την χθεσινή τηλεοπτική παρέμβαση του Δημήτρη Κοντομηνά

 

 

«Χθες, μπορεί να υπήρξε μια παρέμβαση, ήταν μια αυθεντική παρέμβαση ενός ανθρώπου που κάτι ήθελε να πει. Εγώ θέλω να πω γι’ αυτόν τον άνθρωπο, ότι 3 χρόνια που είμαστε εδώ ποτέ δεν μας έχει δώσει γραμμή στο τι θα πούμε, ποτέ δεν μας έχει απαγορεύσει να πούμε κάτι και γι’ αυτό σε αυτή την εκπομπή ακούτε πάντα όλες τις απόψεις.

Είμαστε υπέρ της πολυφωνίας και ποτέ καμία άποψη δεν κουκουλώθηκε, με αποτέλεσμα πολλές φορές να τσακώνομαι με τον Δημήτρη κλπ. Από εκεί και πέρα, αυτός ο άνθρωπος πέρα του αξιώματος που έχει, είναι ενεργός τηλεθεατής του Happy Day. Κάθε μέρα δεν χάνει το κομμάτι του Βερύκιου και του Λάμπρου».

Loading the player ...

Από τη μεριά του, ο Δήμος Βερύκιος ανέφερε:

«Εγώ όλο αυτό το διάστημα διαπιστώνω ότι η παρέα μας είναι μεγάλη και οι ίδιοι δεν το παίρνουμε είδηση. Αυτή η πρωινή παρέα αποτελείται από κάθε καρυδιάς καρύδι… από επιχειρηματίες, από ανθρώπους του μόχθου, από άνεργους, από εργατικούς, από κηφήνες.

 Επομένως, η θεματολογία, οι παρεμβάσεις μας και ο τρόπος με τον οποίο μεταδίδουμε και τις πληροφορίες πρέπει όλα να τα έχουμε κατά νου. Τι συνέβη χθες;

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς είναι γνωστό ότι είναι ένας έμπορος, άνθρωπος του λιανικού εμπορίου. Το ότι έκανε την παρέμβασή του είναι και αυτό επιτυχία της πρωινής μας παρέας. Είμαστε ένας ζωντανός οργανισμός, ανάβουν τα αίματα».

Πάντως, η πέτρα του σκανδάλου, ο Δημήτρης Παπανώτας απέφυγε τον αιχμηρό σχολιασμό ενώ και ο Σπύρος Λάμπρου, τόνισε πως την επόμενη φορά δεν θα επιτρέψει στον Βερύκιο να φύγει από το στούντιο. 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ