Πολυχρονίδης: Συγκινεί το άγνωστο οικογενειακό δράμα | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
15:53
27/3/2015

Πολυχρονίδης: Συγκινεί το άγνωστο οικογενειακό δράμα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Καλεσμένος στο Mega με ΜΙΑ βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής (27/3) ο Πέτρος Πολυχρονίδης. Ο παρουσιαστής του νέου «Τροχού της Τύχης» προχώρησε σε μία συγκινητική εξομολόγηση για το θάνατο της αδελφής του, αλλά και όσα έζησαν για 30 ολόκληρα χρόνια.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

«Η μητέρα μου, επειδή έχει βασανιστεί αρκετά, χάρηκε ιδιαίτερα που παρουσιάζω τον "Τροχό Της Τύχης", είναι μια χαρά οικογενειακή, όχι μόνο για την πάρτη μου», δήλωσε αρχικά.

 

Και πρόσθεσε: «Πέρσι τέτοια εποχή "έφυγε". Είχε 30 χρόνια μια σπάνια ασθένεια, που είναι δύσκολο ακόμα και να την πεις, την υπογαμμασφαιριναιμία. Με την ευκαιρία, επειδή την έχουν ελάχιστοι άνθρωποι στην Ελλάδα, ήθελα να πω ότι το μόνο που λείπει, επειδή είναι θεραπεύσιμη πια, είναι ένα δωμάτιο νοσοκομείου δικό τους. Όταν έχεις υπογαμμασφαιριναιμία σε βάζουν σε ένα δωμάτιο με πνευμονία, κολλάς κι άλλες πέντε έξι αρρώστιες από εκεί».

 


Ο παρουσιαστής εξήγησε ότι η οικογένειά του ταξίδεψε αρκετές φορές στην Ευρώπη προκειμένου να βοηθήσει τη μικρότερή αδερφή του, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφεραν.

 

 

«Θεραπεύεται η ασθένεια. Απλώς, από τα πολλά χρόνια μέσα στα νοσοκομεία, κόλλησε κι άλλες αρρώστιες. Γι΄ αυτό λέω ότι οι άνθρωποι που έχουν αυτή την ασθένεια στην Ελλάδα χρειάζονται ένα δωμάτιο. Όχι ένα νοσοκομείο, ένα δωμάτιο! Στη χώρα μας δεν γίνεται γιατί πάντα υπάρχει ένας ελληνικός λόγος για να μην γίνει κάτι στα νοσοκομεία», τόνισε αρκετά συγκινημένος.

 


Όσο για το πώς βίωσε την τεράστια απώλεια; «Τα ζήσαμε όλα μαζί, ήταν η μεγαλύτερη θαυμάστριά μου και είμαι σίγουρος ότι χαίρεται από εκεί που τα βλέπει όλα! Το είχαμε κι εμείς αυτό ανάγκη. Μην με βλέπεις έτσι χαμογελαστό, αυτό με έμαθε η οικογένειά μου. Να χαμογελάμε στις κακουχίες, να γελάμε και να τα αντιμετωπίζουμε όλα με αισιοδοξία» εξήγησε.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ