Ποιούς θα δούμε στα Καρντάσιανς (20-21 Μαΐου) | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
13:18
20/5/2014

Ποιούς θα δούμε στα Καρντάσιανς (20-21 Μαΐου)

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Το σπίτι των Καρντάσιανς υποδέχεται κόσμο και γεμίζει γέλιο και αποκαλύψεις.  Η καλύτερη και πιο ανατρεπτική τηλεοπτική παρέα μοιράζεται ξεχωριστές  στιγμές με τους καλεσμένους της. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, η Μαρία Μπεκατώρου και ο Δημήτρης Σταρόβας μας καλούν ως μοναδικοί οικοδεσπότες να απολαύσουμε κάθε λεπτό. 

 
 
Καλεσμένοι την Τρίτη 20/5: ο Παναγιώτης Πετράκης, η Μαρία 
 
Σπυράκη και η Μαρία Έλενα Κυριάκου 
 
Καλεσμένοι την Τετάρτη 21/5: ο Νίκος Καλογερόπουλος, ο 
 
Κώστας Δόξας και Ελευθερία Ελευθερίου 
 
 
 
Την Τρίτη 20 Μαΐου στο σπίτι των Καρντάσιανς έρχονται: ο Παναγιώτης Πετράκης, ο οποίος μιλάει για τη μεγάλη επιτυχία του μιούζικαλ «Πρισίλα»  στο οποίο πρωταγωνιστεί αλλά και η Μαρία Σπυράκη που αποκαλύπτει  το πώς της έγινε η πρόταση για τη συμμετοχή της στο Ευρωψηφοδέλτιο  της Νέας Δημοκρατίας. Στο σπίτι έρχεται και η μεγάλη νικήτρια του “The  Voice”, Μαρία Έλενα Κυριάκου, η οποία αποκαλύπτει γιατί δεν είχε  κυνηγήσει το όνειρό της μέχρι τώρα.
 
Την Τετάρτη 21 Μαΐου τα Καρντάσιανς επισκέπτονται: ο Νίκος Καλογερόπουλος, ο οποίος εξηγεί για το πώς έκανε πραγματικότητα το Πολιστικό Κέντρο Κυπαρισσίας αλλά και γιατί αρνείται να εμφανιστεί σε  διαφημιστικά. Ακολουθούν οι Κώστας Δόξας και Ελευθερία Ελευθερίου  του “Your Face Sounds Familiar”, οι οποίοι μοιράζονται εμπειρίες και  ανεβάζουν το κέφι. 
 
 
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ