Ποιος τα βάζει με τους Ράδιο Αρβύλα; «Τέσσερις, μην πω τη λέξη, χασκογελάνε με ηλιθιότητες που λένε μεταξύ τους»! | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
10:54
25/6/2018

Ποιος τα βάζει με τους Ράδιο Αρβύλα; «Τέσσερις, μην πω τη λέξη, χασκογελάνε με ηλιθιότητες που λένε μεταξύ τους»!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

«Είμαι κι εγώ υποχρεωμένος να γελάσω με τις αηδίες που λένε. Δεν γελάω, λυπάμαι»!

Φέτος θα μπορούσαμε να πούμε πως ήταν μια κακή χρονιά για τους "Ράδιο Αρβύλα" ιδιαίτερα για το ποιοτικό παιδί τους το "Βινύλιο" που δεν κατάφερε να συγκινήσει το τηλεοπτικό κοινό παρά τα πολλαπλά μηνύματα που θέλησε να περάσει. Σε μία περίοδο που η κρίση στην τηλεοπτική πραγματικότητα είναι μεγάλη, η παρέα της Θεσσαλονίκης άδραξε μία ακόμη ευκαιρία που της δόθηκε, δεν έκανε όμως καμία αλλαγή στην εκπομπή "Ράδιο Αρβύλα" η οποία φέτος έκλεισε δέκα ολόκληρα χρόνια τηλεοπτικής παρουσίας. 

Ποιος κατακεραύνωσε τον Αντώνη Κανάκη και τους συμπαρουσιαστές του; Συνέντευξη στην εκπομπή “Αποκαλυπτικά” παραχώρησε ο Όμηρος Ευστρατιάδης ο οποίος κλήθηκε να σχολιάσει τηλεοπτικά πρόσωπα. Ο γνωστός σκηνοθέτης, αναφέρθηκε στην βραδινή εκπομπή του ΑΝΤ1 λέγοντας: 

«Την είδα την εκπομπή του φέτος. Μία από τα ίδια. Τέσσερις, μην πω τη λέξη, δεν θέλω, χασκογελάνε με ηλιθιότητες που λένε μεταξύ τους. Και νομίζουν ότι είμαι κι εγώ υποχρεωμένος να γελάσω με τις αηδίες που λένε. Δεν γελάω, λυπάμαι», είπε.

Δείτε το βίντεο: 

Γιώργος Μουλάς

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ