Ποιος και γιατί έσυρε στα δικαστήρια τους Ράδιο Αρβύλα | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
19:54
6/2/2017

Ποιος και γιατί έσυρε στα δικαστήρια τους Ράδιο Αρβύλα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Σε δικαστικές περιπέτειες έμπλεξε ο Αντώνης Κανάκης, ο Γιάννη Σερβετάς, ο Χρήστος Κιούσης, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος και ακόμη ένα μέλος την ομάδας των Ράδιο Αρβύλα, όπως και δυο στελέχη του ΑΝΤ1, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, με αφορμή ένα επεισόδιο του Ράδιο Αρβύλα, το οποίο είχε προβληθεί το 2010.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Μια οργισμένη τηλεθεάτρια τους έκανε μήνυση επειδή τον Μάρτιο του 2010 είχε παίξει βίντεο με τον τότε κυβερνητικό εκπρόσωπο, Γιώργο Πεταλωτή, να ανακοινώνει σκληρά μέτρα ενώ έπαιζαν εμβόλιμες καυτές σκηνές από το ροζ DVD της Τζούλιας Αλεξανδράτου.

Η τηλεθεάτρια κατέθεσε στο δικαστήριο:

«Στις 3 Μαρτίου του 2010 έβλεπα την εκπομπή με την έφηβη κόρη μου. Στα καλά καθούμενα, πετάχτηκε μια σκηνή, τι να σας πω! Δεν μπορώ να περιγράψω! Έπεσε μια σκηνή που γίνεται αναπαραγωγή ενός πορνό…».

Η ομάδα της εκπομπής υποστήριξε πως η κυκλοφορία του ροζ video ταυτιζόταν με τις αποκαλυπτικές εικόνες!

Σύμφωνα με την Espresso πάντως, ο εισαγγελέας πρότεινε την αθώωση τους, με την έδρα να υιοθετεί την πρόταση.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ