Ποιός έκραξε άγρια το νέο ζευγάρι της Μουρμούρας | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
16:37
9/2/2016

Ποιός "έκραξε άγρια" το νέο ζευγάρι της "Μουρμούρας"

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Από τις αρχές Γενάρη ο Γιάννης Τσιμιτσέλης κι η Δανάη Επιθυμιάδη έχουν αντικαταστήσει τον Πάνο Βλάχο και την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου που αποχώρησαν από το πετυχημένο σίριαλ του Alpha "Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα".

Βέβαια, μπορεί η τηλεθέαση της σειράς να εξακολουθεί να κινείται σε υψηλά επίπεδα, όμως, κάποιοι κριτικοί δεν έχουν πειστεί από το νέο ζευγάρι αν και μην ξεχνάμε ότι έχουν προβληθεί πολύ λίγα επεισόδια με τους Τσιμιτσέλη- Επιθυμιάδη και ίσως θα έπρεπε να δοθεί λίγος χρόνος παραπάνω.

Στη στήλη της στο TV Έθνος η Νάνσυ Νικολαΐδου έγραψε την ακόλουθη κριτική, την οποία δεν τη λες και ιδιαίτερα κολακευτική:

 

«Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον περίμενα να δω το brand new τηλεοπτικό ζευγάρι της «Μουρμούρας», γιατί, όπως και να το κάνουμε, είναι μία σειρά που λατρεύω. Δυστυχώς, όμως, η άφιξη των Γιάννη Τσιμιτσέλη και Δανάης Επιθυμιάδη με απογοήτευσε πλήρως. Ο Γιάννης είναι καλός, όμως, δεν είναι εξαιρετικός όπως ήταν για παράδειγμα στο «Παρτάλι» -είναι σαν να έχει επαναπαυτεί στις δάφνες του και στο τηλεοπτικό ταμπεραμέντο που αναμφισβήτητα έχει-, ενώ η πρωτοεμφανιζόμενη τηλεοπτικά ηθοποιός δεν κάνει τη διαφορά.

Είναι σαφέστατα κατώτερη των τηλεοπτικών προσδοκιών που υπήρχαν και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος του ρόλου, ο οποίος ώρες ώρες την καταπίνει. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, μπάζει από παντού και το σενάριο του συγκεκριμένου ζευγαριού. Είναι παιδαριώδες, επιδερμικό, επιπόλαιο, προχειρογραμμένο. Για παράδειγμα, είναι εντελώς… σεναριακά προβλέψιμο αλλά και εντελώς ανόητο να έχεις μία έγκυο και να την παρουσιάζεις διαρκώς σαν υστερική και τρελή. Σε βαθμό τέτοιο, μάλιστα, που η υπερβολή του πράγματος γεννά ένα αποτέλεσμα που αλήθεια δεν ξέρεις αν είναι για γέλια ή για κλάματα».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ