Ποιος αδειάζει Σκορδά- Λιάγκα & ψηφίζει δαγκωτό Μενεγάκη | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
14:10
27/5/2016

Ποιος "αδειάζει" Σκορδά- Λιάγκα & ψηφίζει δαγκωτό Μενεγάκη

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα της ελληνικής σόουμπιζ και πάντα οι συνεντεύξεις του έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον αφού μιλάει ξεκάθαρα, δεν κρύβεται πίσω από το δάχτυλό του, ενώ οι συμβουλές που δίνει στις γυναίκες πάντα είναι χρήσιμες. 

Ο λόγος για τον Τρύφωνα Σαμαρά, ο οποίος σε συνέντευξή του στο περιοδικό “Λοιπόν” μίλησε για το ζεύγος Σκορδά- Λιάγκα και όχι με τα πιο κολακευτικά λόγια, ενώ έδωσε την ψήφο εμπιστοσύνης του στην Ελένη Μενγάκη.

 

 

«Όταν ήμουν στο “Dancing with the stars” με πήρε η Φαίη Σκορδά και μου είπε να πάω στην εκπομπή της, να μου κάνει αφιέρωμα, κι εγώ πήγα στην Ελένη Μενεγάκη. Ο λόγος που το έκανα ήταν ότι τότε που ήταν στο Alter, πήγαινα όποτε με καλούσε. Όταν όμως πήγε η κα. Σκορδά στο Mega, δεν με κάλεσε ποτέ και όταν βγήκα στο “Dancing with the stars” με θυμήθηκε.

Θέλω να πω και στον κ. Λιάγκα για το αν ντύνομαι αποκριάτικα… Ξέρω ποιος είμαι τόσα χρόνια και δεν θα μου πει εκείνος τι θα κάνω και πώς θα ντυθώ. Έχω αποφασίσει και θέλω να είμαι κοντά στον κόσμο, να περνάω ωραία μαζί τους και να τους κάνω να γελάνε, έτσι παίρνω bonus. Θα μπορούσα να φορέσω κι ένα σακάκι και να τα κάνω όλα αυτά, αλλά θέλω να τσαλακώνω την εικόνα μου».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ