Ποια παλιά συνεργάτιδά του «καρφώνει» ο Πουνέντης [vds] | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
15:58
17/12/2015

Ποια παλιά συνεργάτιδά του «καρφώνει» ο Πουνέντης [vds]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η φετινή χρονιά δεν ήταν και η καλύτερη από επαγγελματικής πλευράς για τον Μάκη Πουνέντη και μίλησε στα «Καλημερούδια» για τις επιλογές του σε τηλεόραση και ραδιόφωνο που δεν του «βγήκαν».

«Δεν κάνω τίποτα αυτή την εποχή και πάμε να δούμε τα καινούρια με την καινούρια χρονιά. Όταν έχεις κάνει κάποιες κινήσεις που δεν έχουν βγει καλές, ή κάποιες λάθος κινήσεις, πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός και να διαλέξεις τη σωστή. Θέλω να κάνω πράγματα που τα γουστάρω εγώ. Να παίρνω εγώ την ευθύνη απόλυτα όπως συνηθίζω να κάνω. Η φετινή χρονιά δεν ήταν καλή για εμένα. Δεν έκανα τις σωστές επιλογές, ή αυτές οι επιλογές που έκανα δεν μου βγήκαν. Οπότε για αυτό με βλέπετε πάρα πολύ προσεκτικό για το επόμενο βήμα. Έχω μάθει να κάνω υπομονή. Σπάνια μετανιώνεις για πράγματα που κάνεις».

 

Τέλος, μίλησε και για τη Μαρία Ηλιάκη με την οποία συνεργάστηκε για σύντομο χρονικό διάστημα στην εκπομπή «Αυτά είναι» στον ΣΚΑΪ.

«Έχουμε καιρό να μιλήσουμε με τη Μαρία Ηλιάκη, αλλά εγώ γενικά κακές σχέσεις δεν έχω με κανέναν και δεν κρατάω ποτέ τίποτα. Δεν την έχω βρίσει ποτέ τη Μαρία. Όταν κάτι τελειώνει και δεν τελειώνει καλά, γιατί τελείωσε άδοξα, τότε δεν είναι πολύ καλά τα πράγματα, δηλαδή και οι σχέσεις των ανθρώπων περνάνε μια κρίση».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ