Ποιά κανάλια πολιορκούν την «ωραία Ελένη» | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
14:09
1/2/2016

Ποιά κανάλια πολιορκούν την «ωραία Ελένη»

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Το συμβόλαιο της Ελένης Μενεγάκη με τον Alpha λήγει τον Ιούνιο και η φημολογία γύρω από πιθανή μεταγραφή της αγαπημένης παρουσιάστριας έχει αρχίσει να φουντώνει και έχουμε ακόμα… Φεβρουάριο.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Προφανώς οι μνηστήρες της ωραίας Ελένης κάνουν στενή πολιορκία και έτσι μετά την εμφάνιση του Δήμου Βερύκιου -σαν άτυπου εκπροσώπου του σταθμού- στην εκπομπή την προηγούμενη εβδομάδα που της υπενθύμισε πόσο την αγαπούν στον Alpha τώρα δημοσίευμα της RealNews αποκαλύπτει ποιοι σταθμοί «θέλουν» τη Μενεγάκη.

 

Ο ένας είναι το Epsilon, μία φήμη που έχει ακουστεί εδώ και καιρό και φέρεται να έχει κάνει μια άκρως δελεαστική πρόταση στην παρουσιάστρια θέλοντας να την εντάξει στο δυναμικό του και σε συνδυασμό με τις υψηλές επιδόσεις της Τατιάνας Στεφανίδου να χτίσει μια «δυνατή» καθημερινή ζώνη.

Ο δεύτερος μνηστήρας είναι το Mega, ο σταθμός από τον οποίο ξεκίνησε η Μενεγάκη με τη Mega Banca στο πλευρό του Γιώργου Πολυχρονίου πριν από περισσότερα από είκοσι χρόνια. Η Μενεγάκη φέρεται να έχει έρθει σε επαφή με την Έλενα Κατραβά, υπεύθυνη των ψυχαγωγικών εκπομπών του καναλιού από τη δεκαετία του ’90.

 

Βέβαια, σε περίπτωση που τελικά η Ελένη πάει στο Mega, λέγεται ότι θα επιστρέψει και πάλι στην πρωινή ζώνη από όπου ξεκίνησε και θα βρεθεί -πάλι μετά από χρόνια απέναντι από το ζεύγος Λιάγκα- Σκορδά.

Πάντως, από το περιβάλλον της παρουσιάστριας έχει διαρρεύσει ότι η ίδια είναι πολύ ευχαριστημένη από τη συνεργασία της με τον Alpha, αλλά μέχρι τον Ιούνιο είναι πολλοί οι μήνες.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ