Ποδοσφαιρική καριέρα για το Σάκη Ρουβά; | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
17:06
16/5/2013

Ποδοσφαιρική καριέρα για το Σάκη Ρουβά;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Όχι, ο Σάκης δεν το έριξε στην μπάλα. Πρόκειται για φωτογραφία από τα γυρίσματα της "κοινωνικής αποστολής" του ΑΝΤ1 που ακούει στον τίτλο "Ήρωες Ανάμεσά μας" και παρουσιαστής της θα είναι ο δημοφιλής τραγουδιστής. 

«Ήρωες Ανάμεσά  μας». Η κοινωνική αποστολή του  ΑΝΤ1 που έχει πρωταρχικό στόχο να αναδείξει ξεχωριστούς ανθρώπους που φροντίζουν μέσα από την καθημερινότητα και τις πράξεις τους να μας δίνουν ελπίδα για έναν καλύτερο κόσμο.

Τους ανθρώπους  αυτούς που αποδεικνύουν καθημερινά πως το «Εμείς» μπορεί να είναι  ανώτερο από το «Εγώ», θα γνωρίσουμε με τη βοήθεια του Σάκη Ρουβά, μέσα από μία σειρά πέντε αφιερωμάτων, ο πιο αγαπημένος Έλληνας καλλιτέχνης που έχει διακριθεί για την κοινωνική του δράση, θα είναι ο οδηγός μας σε ένα οδοιπορικό στη ζωή και το έργο 10 ανθρώπων σε όλη την Ελλάδα που διαθέτουν τον χρόνο, το συναίσθημα και την ψυχή τους για να προσφέρουν, χωρίς να επιζητούν αντίκρισμα ή αναγνώριση.

Στο κάλεσμα της μεγάλης κοινωνικής αποστολής του ΑΝΤ1 ανταποκρίθηκαν με μεγάλη θέρμη συνάνθρωποί μας από κάθε γωνία της Ελλάδας, κάνοντας τις αιτήσεις των Ηρώων που προτάθηκαν να ξεπερνούν τις 2.500.

Ο ΑΝΤ1, φιλοδοξεί να ανάγει σε θεσμό το «Ήρωες Ανάμεσά μας». Για τον λόγο αυτό, αν και η προθεσμία για τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων έχει λήξει θα εξακολουθούν να γίνονται δεκτές προτάσεις από τους ενδιαφερόμενους που θα αξιολογηθούν για τον επόμενο κύκλο προβολών, στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.antenna.gr/irwes/form

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΜΑΪΟΥ  ΣΤΙΣ 22:15  ΣΤΟΝ ΑΝΤ1

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ