Πέτρος Πολυχρονίδης: Από τον «Τροχό της Τύχης» στο πρωινό; | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
14:16
25/1/2016

Πέτρος Πολυχρονίδης: Από τον «Τροχό της Τύχης» στο πρωινό;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Για δεύτερη συνεχόμενη τηλεοπτική σεζόν ο Πέτρος Πολυχρονίδης παρουσιάζει τον «Τροχό της Τύχης» στο Star με το κοινό να έχει αγαπήσει την αναβίωση του κλασικού τηλεπαιχνιδιού και ο παρουσιαστής μίλησε στο TV Έθνος για το παιχνίδι χαρακτηρίζοντάς το την «καλύτερη δουλειά που έχω κάνει στη ζωή μου. Επαγγελματικά, ο “Tροχός της Τύχης” είναι ό,τι πιο ευχάριστο μου έχει συμβεί ποτέ».

Δεν έκρυψε πως είχε πρόταση για πρωινή εκπομπή, αλλά την απέρριψε, εξηγώντας τους λόγους:

«Έγινε μια κρούση για να παρουσιάσω πρωινό, αλλά δεν προχώρησε. Με τίμησε το ενδιαφέρον που έδειξαν στο πρόσωπό μου αλλά δεν ήθελα να δώσω συνέχεια. Δεν μου τραβούν το ενδιαφέρον τα πρωινά με τον τρόπο που γίνονται. Βέβαια δεν ξέρεις πόσο εφικτό είναι να το αλλάξεις». 

 

«Πέρυσι, όταν ανέλαβε ο Μάρκος Σεφερλής το πρωινό του Mega, περίμενα ότι θα κάνει κάτι διαφορετικό, γιατί είναι ξεχωριστός. Από τη στιγμή που και εκείνος δεν κατάφερε να ξεφύγει από μία συνταγή που υπάρχει, νομίζω ότι είναι δύσκολο να αλλάξει κάτι.

Θα έμπαινα στη διαδικασία να κάνω πρωινό αν ήμουν άνεργος και άρπαζα την ευκαιρία για να δουλέψω με όλες μου τις δυνάμεις. Από τη στιγμή που έχω την εναλλακτική, δηλαδή ένα υπέροχο τηλεπαιχνίδι, το οποίο αγαπιέται κιόλας από τον κόσμο, γιατί να σκεφτώ κάτι τέτοιο;».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ