Περρής: Θεωρεί δήθεν τους επώνυμους αγανακτισμένους! | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
14:55
6/7/2011

Περρής: Θεωρεί δήθεν τους "επώνυμους αγανακτισμένους"!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Καλεσμένος στην κινηματογραφική εκπομπή του Γιώργου Σατσίδη στο MTV ήταν ο Βαγγέλης Περρής, ο οποίος μίλησε  για ΟΛΑ, ξεκινώντας βέβαια από την Ελένη Μενεγάκη για την οποία δήλωσε ανοιχτά...

Καλεσμένος στην κινηματογραφική εκπομπή του Γιώργου Σατσίδη στο MTV ήταν ο Βαγγέλης Περρής, ο οποίος μίλησε  για ΟΛΑ, ξεκινώντας βέβαια από την Ελένη Μενεγάκη για την οποία δήλωσε ανοιχτά:
 
 
" Δεν μου αρέσει η εκπομπή της, την θεωρώ πολύ πλαδαρή".

"Την ξέρω τη Μενεγάκη καλά και ξέρω ότι φέτος δεν ήταν καλό το αποτέλεσμα. Δεν έχει "νεύρο" η εκπομπή της. Τα νούμερά της δεν θα μπορούσαμε να τα πούμε καλά διότι απλά η εκπομπή αυτή δεν είναι καλή! Τα μεγάλα αστέρια τελειώσανε", τονίζει ο Περρής.

 

"Η εποχή που έφτανε να είσαι μεγάλο αστέρι τελείωσε. Πρέπει πλέον να παρουσιάζεις και μία εκπομπή με ενδιαφέρον περιεχόμενο. Έξυπνη, διαφορετική και να σε ξεχωρίζει από το σωρό!".

 

Στην ερώτηση του Γιώργου τι ξεχώρισε στην πρωινή ζώνη φέτος ο Βαγγέλης απάντησε:

"Δεν υπάρχει κανένας λόγος να υπάρχει πρωινή ζώνη. Οι καλύτεροι ήταν οι Λιάγκας και Σκορδά γιατί παρουσίασαν κάτι φρέσκο. Οι υπόλοιπες εκπομπές  δεν άλλαξαν κάτι. Ο ΑΝΤ1 είχε μία κουρασμένη πρωινή εκπομπή. Κάποιοι... κουράστηκαν χωρίς να έχουν κάνει μεγάλο δρόμο!" .

 

Ο "Mr Όλα" ήταν καταπέλτης και για την μεσημβρινή ζώνη:

"Τα μεσημεριανά τα θεωρώ ένα "πρόστυχο" τηλεοπτικό προιόν. Κρίνουν ανθρώπους, δημιουργούν ανύπαρκτα γεγονότα και αλλοιώνουν προσωπικότητες και συνειδήσεις. Μια μεσημεριανή εκπομπή που κάνει 10% δεν μπορεί να λέει κόψτε αυτόν που κάνει 12%!".

Από την κριτική του Βαγγέλη δεν θα μπορούσαν να ξεφύγουν ούτε οι "επώνυμοι αγανακτισμένοι" που τους θεωρεί δήθεν!

 

"Στο Σύνταγμα δεν έχω πάει και νομίζω ότι δεν θα πάω. Η θέση του επώνυμου έχει ένα οικονομικό αντίκρυσμα. Επομένως αυτό δεν μπορεί να τους οδηγήσει στους αγανακτισμένους. Θα έπρεπε να μην αλλοιώσουν το μήνυμα που θέλουν να περάσουν αυτοί που είναι πραγματικά αγανακτισμένοι. Είδα έναν σκηνοθέτη που έπαιρνε όλες τις επιχορηγήσεις να είναι στο Σύνταγμα. Τουλάχιστον από σεμνότητα θα έπρεπε τέτοιοι τύποι να μην κατέβουν!".
 

 
Όσο για το Dancing with the Stars, η άποψη του Βαγγέλη Περρή ήταν απόλυτη:
 
"Δεν νομίζω ότι ανοίγει μια καριέρα με μια εμφάνιση δημοσίων σχέσεων. Ο Αργύρης δεν έβλεπε τους άλλους με αγριεμένο μάτι, όπως κάποιες "κυρίες"... και αυτό μου άρεσε πολύ.
O  ίδιος πάντως, εξηγεί με το γνωστό ευφυές χιούμορ του:
 
 
"Δεν θα συμμετείχα στο Dancing για να μη με κριτικάρει ο Λάτσιος! Ο Γιάννης έχει μεγάλο γκελ στο γυναικείο κοινό. Από πλευράς κριτικής πάει διαβασμένος, λέει λάθος για όλους τους χορούς και έτσι μοιάζει σοφιστικέ"!
 
Τέλος, ο Βαγγέλης μίλησε με βεβαιότητα για το τηλεοπτικό μέλλον του Τρύφωνα Σαμαρά.
 
 
"Ο Τρύφωνας δεν μπορεί να γίνει παρουσιαστής. Ο παρουσιαστής θέλει άλλα προσόντα. Θέλει αποστασιοποίηση. Δεν νομίζω ότι κανείς θα του το προτείνει".

 
Όσο για τις τηλεοπτικές του συνεργασίες, ο Περρής ομολογεί ότι η καλύτερη είναι με τον Θέμο, τον οποίο μάλιστα χαρακτηρίζει "βαμπίρ της ελληνικής τηλεόρασης". Και η δυσκολότερη με τη Ρούλα Κορομηλά την οποία χαρακτηρίζει "δημιουργικά δύσκολη".
 
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ