Πειρασμός: Ο Μπεχλούλ δεν βγάζει από το μυαλό του την Μπιχτέρ | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
10:32
16/11/2011

Πειρασμός: Ο Μπεχλούλ δεν βγάζει από το μυαλό του την Μπιχτέρ

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Το σχέδιο της Μπιχτέρ να τα αφήσει όλα πίσω της και να φύγει με τον Μπεχλούλ, χαλάει, αφού εκείνος την τελευταία στιγμή κάνει πίσω. Τώρα ο νους της τρέχει στο γράμμα που άφησε στον Αντνάν, εξηγώντας του τα πραγματικά

Το σχέδιο της Μπιχτέρ να τα αφήσει όλα πίσω της και να φύγει με τον Μπεχλούλ, χαλάει, αφού εκείνος την τελευταία στιγμή κάνει πίσω. Τώρα ο νους της τρέχει στο γράμμα που άφησε στον Αντνάν, εξηγώντας του τα πραγματικά της συναισθήματα. Πρέπει επειγόντως να αποτρέψει τον Αντνάν από το να το διαβάσει.

Η Μαντμουαζέλ, ενοχλημένη από τα τελευταία γεγονότα, παίρνει μια πολύ σημαντική απόφαση, που σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας εποχής στο σπίτι. Η Ελίφ δέχεται μια προσφορά συνεργασίας από ένα πρακτορείο στο Παρίσι. Ο Μπεχλούλ βασανίζεται από ενοχές και αναζητά σωτηρία, ταυτόχρονα ο Αντνάν, που θέλει να τον συμπεριλάβει στη δουλειά του, αποφασίζει να τον στείλει ως αντιπρόσωπο σε ένα εργοτάξιο στο Αζερμπαϊτζάν. Όμως όπου κι αν πάει ο Μπεχλούλ, δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό του τη Μπιχτέρ, ενώ συνειδητοποιεί ότι εκείνη δεν θα τον συγχωρέσει.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ