Πειρασμός: ο έρωτας φουντώνει για Μπεχλούλ-Μπιχτέρ | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
12:19
4/11/2011

Πειρασμός: ο έρωτας φουντώνει για Μπεχλούλ-Μπιχτέρ

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ο Μπεχλούλ καλεί τη Μπιχτέρ στο ατελιέ, αλλά με την έλευση του Αντνάν τρομοκρατείται και δυσκολεύεται  

Ο Μπεχλούλ καλεί τη Μπιχτέρ στο ατελιέ, αλλά με την έλευση του Αντνάν τρομοκρατείται και δυσκολεύεται να κρύψει την αλήθεια. Η Φιρντέβς, χωρίς να χάσει χρόνο, παίζει εναντίον της Ντενίζ το μεγάλο ατού που έχει στα χέρια της. Μαζί με τις ισορροπίες που μεταβάλλονται στο σπίτι, ανοίγουν και καινούργια μέτωπα. Η Ντενίζ βρίσκεται στο επίκεντρο ενός ψυχρού πολέμου, ενώ πρόκειται να πάρει σημαντικές αποφάσεις.

Ο Αντνάν πηγαίνει στην Άγκυρα μαζί με τον Νιχάτ με αφορμή το σχέδιο του δεύτερου που έγινε δεκτό από το υπουργείο. Ο πατέρας του Νιχάτ, ο Χιλμί, βρίσκεται κι αυτός εκεί για τον ίδιο διαγωνισμό. Βλέποντας ότι έχει για αντιπάλους την οικογένεια Ζιγιαγκίλ, ο Χιλμί δυσκολεύεται να χωνέψει την ήττα του.

Ο Μπεχλούλ καταλαβαίνει ότι δεν μπορεί να μείνει άλλο μακριά από τη Μπιχτέρ και ενώ λείπει ο Αντνάν, εκείνος προσπαθεί να την αποφύγει. Όμως ούτε ο Μπεχλούλ ούτε η Μπιχτέρ μπορούν να αντισταθούν στα συναισθήματά τους. Το πάθος τους υποκινεί τον έρωτα και οι σπίθες του έχουν αρχίσει ήδη να σιγοκαίουν τους τοίχους της έπαυλης Ζιγιαγκίλ. 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ