Πειρασμός: Ο Αντναν ακούει την εξομολόγηση του Μπεχλούλ στην Μπιχτερ | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
12:38
8/12/2011

Πειρασμός: Ο Αντναν ακούει την εξομολόγηση του Μπεχλούλ στην Μπιχτερ

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ο Αντνάν γίνεται μάρτυρας της ερωτικής εξομολόγησης του Μπεχλούλ προς τη Μπιχτέρ. Όμως αυτή η εξομολόγηση έχει διαφορετικές ερμηνείες μετά τα λόγια της Φιρντέβς σχετικά με τον Μπεχλούλ και τη Νιχάλ.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Ο Αντνάν γίνεται μάρτυρας της ερωτικής εξομολόγησης του Μπεχλούλ προς τη Μπιχτέρ. Όμως αυτή η εξομολόγηση έχει διαφορετικές ερμηνείες μετά τα λόγια της Φιρντέβς σχετικά με τον Μπεχλούλ και τη Νιχάλ. Για τον Μπεχλούλ και τη Μπιχτέρ τα πράγματα παίρνουν μια κρίσιμη τροπή. Όμως αυτή τη φορά ο κίνδυνος που διέφυγαν, γίνεται αφορμή για παρεξηγήσεις που δεν μπορούν καν να υπολογίσουν. Ο Μπεχλούλ έχει πια ομολογήσει στη Μπιχτέρ ότι αγαπάει τη Νιχάλ. Η Mατμαζέλ σκέφτεται τι θα συμβεί στο μέλλον με τους δύο απαγορευμένους έρωτες, καθώς γνωρίζει τον πραγματικό κίνδυνο, που κανείς άλλος δεν έχει υπόψη του. Τα πράγματα θα ξεφύγουν εκτός ελέγχου όταν η Νιχάλ ακούσει την κουβέντα της Φιρντέβς σχετικά με αυτό το θέμα. Τα αισθήματά της για τον Μπεχλούλ, που έκρυβε για χρόνια στην καρδιά της η Νιχάλ, δίνοντάς του ένα φιλί, θα φέρουν μια νέα εποχή προ των θυρών. Η Νιχάλ θα μισανοίξει αυτή την πόρτα και θα ρίξει και τον Μπεχλούλ στη φωτιά… μέσα σε μια στιγμή!

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ