Πειρασμός: Αγνοείται ο Μπεχλούλ | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
11:21
17/11/2011

Πειρασμός: Αγνοείται ο Μπεχλούλ

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η είδηση της εξαφάνισης του Μπεχλούλ που πέταξε με το ελικόπτερο μέσα στην κακοκαιρία, έπεσε σαν βόμβα στην έπαυλη. Ο Αντνάν συνεχίζοντας τις μάταιες προσπάθειες να επικοινωνήσει μαζί του, πηγαίνει στον τόπο του συμβάντος

Η είδηση της εξαφάνισης του Μπεχλούλ που πέταξε με το ελικόπτερο μέσα στην κακοκαιρία, έπεσε σαν βόμβα στην έπαυλη. Ο Αντνάν συνεχίζοντας τις μάταιες προσπάθειες να επικοινωνήσει μαζί του, πηγαίνει στον τόπο του συμβάντος. Καθώς περνά η ώρα και χωρίς κάποιο νέο, οι ελπίδες όλων λιγοστεύουν.

Η Μπιχτέρ υποφέρει και δυσκολεύεται να κρύψει τα συναισθήματά της. Η Φιρντέβς προσπαθεί να εξιχνιάσει την υπόθεση Μπεχλούλ, ενώ η Νιχάλ δεν αντέχει στη σκέψη πως ο Μπεχλούλ μπορεί να έχει χαθεί. Τα ξημερώματα όμως ένα τηλεφώνημα δίνει τη θέση της βασανιστικής αναμονής, στη χαρά. Οι υποψίες της Πεϊκέρ αρχίζουν να επιβεβαιώνονται όταν ακούει τη διήγηση του Νιχάτ, που ήταν μάρτυρας εκείνη τη νύχτα και έτσι, αρχίζει να ενώνει τα κομμάτια του παζλ. Ο απαγορευμένος έρωτας ανάμεσα στον Μπεχλούλ και τη Μπιχτέρ αναζωπυρώνεται για τα καλά!

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ